Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Μακεδόνας - Ντίνου έκαναν τη διαφορά...

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανταπόκριση του κοινού, στη δεύτερη μεγάλη συναυλία που πραγματοποιήθηκε στη Γλώσσα στο πλαίσιο των επιτυχημένων πολιτιστικών εκδηλώσεων «Γλώσσα 2013», το οποίο κατέκλυσε το προαύλιο του Γυμνασίου Γλώσσας για να απολαύσει τον δημοφιλή τραγουδιστή Κώστα Μακεδόνα, ο οποίος έχοντας στο πλευρό του την υπέροχη, σε φωνή και παρουσία, Κατερίνα Ντίνου (η οποία χειροκροτήθηκε ιδιαίτερα) ερμήνευσαν αθάνατα λαϊκά τραγούδια που έχουν γραφτεί ανεξίτηλα στην μνήμη όλων μας, όπως το αγαπημένο «ποδήλατο», «στον Λευκό τον Πύργο», το «κάτσε καλά», το «μόνο μια φορά», το «τώρα μη μιλάς».
Συγχαρητήρια στα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Γλώσσας που έβαλαν «τα δυνατά» τους για να μας χαρίσουν αυτή τη μοναδική βραδιά, η οποία ήταν, ας μας επιτραπεί, καλύτερη από την πρώτη.
Πάντα τέτοια...

1 σχόλιο:

  1. Πολύ καλός και συγχαρητήρια στο Κώστα Μακεδόνα. Μακράν πολύ καλύτερη η συναυλία από την Αρβανιτάκη. Κατά τη γνώμη μου λάθος απόφαση του Δ.Σ για την Αρβανιτάκη. Η αμοιβή της δεν άξιζε ούτε τα μισά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.