Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Β´ Πανελλήνιος Διαγωνισμός “Καισάριος Δαπόντες”

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 20:00, θα πραγματοποιηθεί στον «Ορφέα» η βράβευση των ποιητών που ξεχώρισαν κατά την Κριτική Επιτροπή στο Β΄ Πανελλήνιο Ποιητικό Διαγωνισμό «Καισάριος Δαπόντες», που οργανώνεται και φέτος στη μνήμη του σκοπελίτη ποιητή του 18ου αιώνα Καισαρίου Δαπόντε, από τη ΔΗΚΕΣ σε συνεργασία με το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Σκοπέλου και στόχο έχει την ανάδειξη του ταλέντου νέων δημιουργών.
Στο τέλος της βραδιάς προσκεκλημένοι μουσικοί θα παίξουν ζωντανά μελοποιημένα ποιήματα από τον περσινό αλλά και το φετινό διαγωνισμό.  Ανάμεσά τους και ο δήμαρχος του νησιού, Γιώργος Μιχελής.
Είστε όλοι προσκεκλημένοι.
Είσοδος ελεύθερη.

5 σχόλια:

  1. Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΜΕ,ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ,ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ,Ο ΒΑΘΜΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ........ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΚΑΛΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟ ΘΕΣΜΟΥ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑ.ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρακαλώ πότε θα ειδοποιήσουν για την εκδήλωση οι βραβευθεντες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σας,
      υποθέτω ότι όλοι οι βραβευθέντες έχουν ειδοποιηθεί, αφού το Σάββατο 14/9 γίνεται η τελετή βράβευσης...

      Διαγραφή
  3. Πολύ σωστό το ερώτημά. Γιατί δεν ενημερώνονται οι βραβευθέντες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι εννοείτε όταν γράφετε «Γιατί δεν ενημερώνονται οι βραβευθέντες;»...
      Σε 2 ημέρες γίνεται εκδήλωση για τους βραβευθέντες.
      Αν είστε από βραβευθέντες και δεν έχετε ενημερωθεί γράψτε το όνομά σας, αλλιώς θα έχω την εντύπωση ότι θα είστε άσχετος και κακόβουλος.

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.