Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Αρνούνται να δώσουν φάρμακα σε καρκινοπαθή

ΔΗΛΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Η ασθενής, κάτοικος Θεσσαλονίκης καρκινοπαθής όπου από την χημειοθεραπεία, στην οποία υποβλήθηκε για την καταπολέμηση του καρκίνου προκλήθηκε και η σημερινή ηπατίτιδα, είναι σήμερα 58 ετών! Δούλευε από τα 18 της χρόνια μέχρι και σήμερα. Με την εργασία της έβαλε στα ασφαλιστικά ταμεία εκατομμύρια των εκατομμυρίων και τώρα που έχει ανάγκη την ασφάλιση που την χρυσοπλήρωσε, την πετάνε στο δρόμο!.. Αυτή είναι η αλήθεια! Αλλά αυτό γι' αυτούς, που "θα σώσουν" την Ελλάδα, αυτό δεν έχει καμιά σημασία!..
Ας ξέρει ο ελληνικός λαός ότι η συμπολίτισσά μας, που σήμερα βγαίνει στο διαδίκτυο για να ικανοποιήσει τις ανάγκες της σε φάρμακα (κλικ), με την εργασία της και τις εισφορές της, πλούτισε ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ του συστήματος και του δικομματισμού. Τώρα την υποχρεώνουν να "ζητιανεύει" τα δικαιώματά της.
Αφού οι πολιτικές του δικομματισμού και της Ε.Ε προκάλεσαν την σημερινή κρίση και οδήγησαν σε οικονομική καταστροφή το κατάστημά της, η αναφερόμενη συμπολίτισσα, πήγε στο ΤΕΒΕ, που έχει χρέη και ζήτησε ρυθμίσεις ώστε να...
υπάρξει ασφαλιστική προστασία τουλάχιστον για την αντιμετώπιση της έκτακτης και κρίσιμης κατάστασης που απειλεί την υγεία της, αλλά η Διοίκηση του ΤΕΒΕ στην Θεσσαλονίκη ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ το ελάχιστο από τα αιτήματά της. Την έδιωξε!..
Εάν ήταν να παίξουν στο χρηματιστήριο τα αποθεματικά του ταμείου (όπου την εποχή Σημίτη χάθηκαν χιλιάδες εκατομμυρίων) οι χατζιαβάτες της Διοίκησης του ΤΕΒΕ θα το έκαναν ευχαρίστως για να ικανοποιήσουν, με την γνωστή ευτελή δουλοφροσύνη τους, τα πολιτικά αφεντικά τους και την οικονομική ολιγαρχία στην οποία έχουν ενσωματωθεί. Τον άρρωστο πολίτη, που τους ταΐζει από το υστέρημα του και την άγρια φορολογία που του επιβάλλουν, τον περιφρονούν!
Καλούμε την Κυβέρνηση και τον υπουργό Υγείας να ανταποκριθούν αμέσως στα αιτήματα της ασθενούς! Τα ζητούμενα φάρμακα πρέπει να παρασχεθούν άμεσα από τα κρατικά νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης όπου και διαμένει η ασθενής!
Δ. Σουλιώτης

Υπεύθυνος Κοινωνικού Ιατρείου Φαρμακείου Βύρωνα

1 σχόλιο:

  1. Οταν η πολιτική η πολιτική ανακατεύεται με θέματα πολύ πιο ψηλά οπως η υγεία χάνει η καταγγελία και η ουσία του πραγματικού ζητήματος . Αν για τον υπευθηνο του κοινωνικού ιατρειου του βύρωνα ευθήνες έχει μόνο η δικοματική μόνο και όχι ολη η κακοδιαχείριση ετών και το πάρτι συναδέλφων μας και των φαρμακευτικών και των συνδικαλιστών απλά το μόνο που κάνει ειναι να αναπαράγει τις πολιτικές που μας οδήγησαν εδώ . Τουλάχιστον σεβασμός στα ιερά προβλήματα του συνανθρωπού μας όπως η υγεία . Και ο καιρός γαρ εγγύς και για αυτον και για τους ομοιδεάτες του να δούμε πως θα αντιμετωπίσουν τα θέματα της εισαγωγής των πανακριβων αντικαρκινικών σκευασμάτων με λύσεις όπως η κατάργηση του μνημονίου και την συνεργασία των κινημάτων δεν πληρώνω . Καλημέρα συνάδελφε απο τον βύρωνα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.