Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Ο Κώστας Μακεδόνας στη Γλώσσα Σκοπέλου

Οι εκδηλώσεις του καλοκαιριού συνεχίζονται...
Δεύτερα 05 Αυγούστου 2013 ο Κώστας Μακεδόνας καταφθάνει στη Γλώσσα για να δώσει μια ξεχωριστή συναυλία στις πολιτιστικές εκδηλώσεις «Γλώσσα 2013».
Το πλούσιο ρεπερτόριο του και το λαϊκό ύφος της μουσικής που υπηρετεί θα ξεσηκώσει το κοινό και θα μας χαρίσει μοναδικές στιγμές. Μαζί με την ντόπια Κατερίνα Ντίνου, θα δώσουν μια συναυλία που θα ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους.
Για όσους δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας, η τιμή του εισιτηρίου για σήμερα θα είναι 10€.
Oι εκδηλώσεις τελειώνουν αύριο 6 Αυγούστου με...
μια βραδιά νησιώτικου γλεντιού στο Λουτράκι με τον Μιχάλη Γαμπιεράκη, τον Νεκτάριο Ρήγα και την ορχήστρα τους. Η είσοδος σε αυτή την εκδήλωση θα είναι δωρεάν.
Πληροφορίες:
  • Πάρκινγκ: Ελαιοτριβείο Αντωνίου λίγα μέτρα έξω από τη Γλώσσα και πάρκινγκ στην είσοδο της Γλώσσας και του Σταυρού.
  • Μετάβαση από Σκόπελο: Το δρομολόγιο που αναχωρεί 20.00 από τη Σκόπελο θα σας φέρει στη Γλώσσα λίγο πριν την έναρξη των συναυλιών ενώ θα σας επιστρέψει πίσω 12.00 μετά τη λήξη.
  • Μετάβαση από Σκιάθο: Το εκδρομικό καραβάκι Ποσειδών θα σας φέρει στο Λουτράκι, θα σας μεταφέρει στο συναυλιακό χώρο και θα σας επιστρέψει στο γειτονικό νησί αυθημερόν.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.