Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Ανακοίνωση-κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

στην εκδήλωση που διοργανώνουν οι εργαζόμενοι στην ΕΡΑ Βόλου
Σήμερα Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου συμπληρώνονται τρεις μήνες από την ημέρα που η κυβέρνηση του μνημονίου έκλεισε την ΕΡΤ με συνοπτικές, αντιδημοκρατικές διαδικασίες, βάφοντας μαύρη την δημοκρατία, την ενημέρωση, τον πολιτισμό.
Ακολούθησε και συνεχίζεται, η ολομέτωπη επίθεση στην υγεία, την παιδεία, στην αμυντική βιομηχανία, σε όλο τον κοινωνικό τομέα.
Η δικομματική κυβέρνηση με απύθμενο θράσος τσακίζει εργατικά, ατομικά και συλλογικά δικαιώματα και ελευθερίες και ξεπουλά εθνικό πλούτο και εν τέλει την ίδια την ανεξαρτησία της χώρας.
Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΑ Βόλου παραμένουν στην θέση τους αυτούς τους τρεις μήνες, χωρίς να πληρώνονται, παράγοντας έργο και...
προστατεύοντας τον Σταθμό και τα μηχανήματά του, έχοντας τα μικρόφωνα ανοιχτά, σε όλες τις κοινωνικές, πολιτικές και επαγγελματικές ομάδες και κινήματα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας είναι στο πλευρό τους, στηρίζει τον αγώνα τους και καλεί τους πολίτες του Βόλου να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις που διοργανώνουν στο προαύλιο του Ραδιοφωνικού Σταθμού σήμερα Τετάρτη στις 8 μ.μ.
Να απαιτήσουμε το δικαίωμά μας στην αντικειμενική και ποιοτική ενημέρωση και στον πολιτισμό.
Να απαιτήσουμε το δικαίωμά μας να ζήσουμε σε μια χώρα με δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.