Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Η Σκιάθος στο 7o Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας «Νικόλαος Τσελεμεντές» / 5, 6 και 7 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Σύλλογος Γυναικών Σκιάθου με μεγάλη χαρά ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση να συμμετάσχει στο 7o Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας «Νικόλαος Τσελεμεντές» στη Σίφνο στις 5, 6 και 7 Σεπτεμβρίου 2013.
Στο φετινό φεστιβάλ ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου με την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Σίφνου και των τοπικών φορέων και Συλλόγων θα φιλοξενήσει αντιπροσωπείες μαγείρων, οργανοπαιχτών και χορευτών από τα Κυκλαδονήσια σε μια προσπάθεια προβολής των τοπικών προϊόντων και της μοναδικής παράδοσης των Κυκλάδων στη γαστρονομία και στον πολιτισμό.
Πάντα φιλοξενεί και έναν φορέα εκτός της Περιφέρειάς τους και φέτος προσκλήθηκε η Σκιάθος.
Στο πλαίσιο της τριήμερης διοργάνωσης θα παρουσιαστούν παραδοσιακές τέχνες και έθιμα από όλα τα συμμετέχοντα νησιά, θα...
πραγματοποιηθούν δράσεις για παιδιά, μουσικές και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Ο Σύλλογος Γυναικών εκπροσωπώντας το νησί της Σκιάθου επιμελήθηκε και θα παρουσιάσει στη Σίφνο τα παραδοσιακά εδέσματα (γλυκά και φαγητά) της Σκιάθου, καθώς και τις παραδοσιακές φορεσιές και τους χορούς με το χορευτικό του συγκρότημα συνοδεία ζωντανής μουσικής και θα συμμετάσχει στην αναβίωση παραδοσιακού γάμου προβάλλοντας τα έθιμα της Σκιάθου.
Για να ενημερωθείτε λεπτομερέστερα για το φεστιβάλ αυτό μπορείτε να ανατρέξετε στο site: sifnaiko-fos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.