Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Eκδήλωση – συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

Ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση την Τετάρτη 4 Σεπτέμβρη και ώρα 8.00 μμ στο Ηρώο στην παραλία του Βόλου με θέμα «Διώχνουμε Τρόικες και Μνημόνια – Για την αποκατάσταση των εργασιακών σχέσεων»
Η πολιτική που εφαρμόζεται εδώ και 3,5 χρόνια, η πολιτική του μνημονίου, της σκληρής και βάρβαρης λιτότητας, της υποτέλειας και της καταστροφής μετατρέπει τη χώρα σε μια σύγχρονη «αποικία» χρέους. Οι υποδομές της χώρας ξεπουλιούνται και μάλιστα έναντι πινακίου φακής και σε συνδυασμό με την εκποίηση του δημόσιου πλούτου επιταχύνεται η διαδικασία διάλυσης του παραγωγικού ιστού. Το μέλλον της σημερινής και των επόμενων γενεών φαντάζει και θα είναι εφιαλτικό.
Η κοινωνική διάλυση κατοχυρώνει ένα νέο εργασιακό μοντέλο το οποίο θυμίζει επικίνδυνα αυτό των χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας. Η ανεργία αγγίζει το 30%, για τους νέους το 60% οι οποίοι μεταναστεύουν με συνεχώς αυξανόμενους ρυθμούς. Τα 300, 400 ή 600 ευρώ θεωρούνται μισθοί και συμπληρώνονται από ανασφάλεια και αβεβαιότητα. Η ανεργία όμως δεν θεραπεύεται από την περιστασιακή εργασία. Ούτε η κοινωνία έχει ανάγκες για πέντε μήνες τον χρόνο. Και οι ήδη εργαζόμενοι, στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα, έχουν ανάγκη για αξιοπρεπή εργασία, για αξιοπρεπή αμοιβή, δηλαδή για αξιοπρεπή ζωή.
Άλλα περιθώρια δεν...
υπάρχουν. Πρέπει να τους σταματήσουμε σήμερα. Η ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής και των εκφραστών της αποτελεί προϋπόθεση για τη ριζική αλλαγή πορείας της χώρας, την προστασία της δημοκρατίας και την έξοδο από την κρίση, με όρθια την κοινωνία. Έχουμε ανάγκη από ένα μαζικό πολιτικό ρεύμα ανατροπής και διεξόδου το οποίο θα υπηρετήσει τους παραπάνω στόχους και προωθήσει με μια αριστερή κυβέρνηση σωτηρίας τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα και ο ελληνικός λαός.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας θα πραγματοποιήσει ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση την Τετάρτη 4 Σεπτέμβρη και ώρα 8.00 μμ στο Ηρώο στην παραλία του Βόλου με θέμα «Διώχνουμε Τρόικες και Μνημόνια – Για την αποκατάσταση των εργασιακών σχέσεων» με ομιλητές τον Δημήτρη Στρατούλη, βουλευτή Β’ Αθήνας και υπεύθυνο της ΕΕΚΕ Εργασίας, τον Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο, βουλευτή Μαγνησίας και τον Θωμά Μπίζα, μέλος της ΕΕ ΠΟΕ-ΟΤΑ.
Επίσης, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, Δημήτρης Στρατούλης και Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, πριν την εκδήλωση θα επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ Βόλου για να εκφράσουν ακόμη μία φορά την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στον αγώνα των εργαζόμενων της ΕΡΤ ενάντια στο «μαύρο στην ενημέρωση» που προσπαθεί να επιβάλλει η κυβέρνηση και θα παραχωρήσουν συνέντευξη.
Τέλος, την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στις 9 πμ θα συναντηθούν στο Νοσοκομείο Βόλου με γιατρούς και εργαζόμενους στο Αχιλλοπούλειο, στις 10.30 πμ θα συναντηθούν με τα ΔΣ πρωτοβάθμιων σωματείων του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα στο Εργατικό Κέντρο Βόλου, ενώ στις 12 το μεσημέρι, στον ίδιο χώρο, θα δώσουν συνέντευξη τύπου στους δημοσιογράφους των τοπικών ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.