Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Best Shop / Θερμοπομποί Νορβηγίας ADAX

Best Shop / Σκόπελος / Τηλ. 24240 22033
Γιατί θέρμανση με Θερμοπομπούς ADAX
Οι Θερμοπομποί ADAX προσφέρουν υψηλής ποιότητας θέρμανση, χωρίς να ξηραίνουν την ατμόσφαιρα, έχοντας οικονομική κατανάλωση, ενώ συγχρόνως είναι οικονομικότεροι στην αγορά τους από τα υπόλοιπα συστήματα θέρμανσης.
Θέρμανση με Θερμική Εκπομπή:
Η θερμική εκπομπή είναι ο ισχυρότερος και πιο υγιεινός τρόπος απόδοσης της θέρμανσης. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα συστήματα θέρμανσης, τα συστήματα θέρμανσης με θερμική εκπομπή, δεν θερμαίνουν μόνο τον αέρα του χώρου για να αποδώσουν την θέρμανση. Ο χώρος θερμαίνεται άμεσα μέσω της επιφάνειας του θερμαντικού σώματος. Με αυτόν τον τρόπο, ο χώρος θερμαίνεται ταχύτερα, δεν επηρεάζεται η...
υγρασία του χώρου και δεν ξηραίνεται η ατμόσφαιρα, απαιτείται μικρότερη εγκατεστημένη ισχύς και ο θερμοστάτης κλείνει γρήγορα. Η θέρμανση με θερμική εκπομπή είναι οικονομικότερη, ταχύτερη και πιο υγιεινή από τους κοινούς τρόπους θέρμανσης.
Εγκατάσταση των Θερμοπομπών:
Η εγκατάσταση των Θερμοπομπών ADAX είναι πολύ απλή. Αρκούν δύο ούπατ στον τοίχο και μια απλή πρίζα σούκο. Οι θερμοπομποί παρέχονται με την βάση στήριξης τοίχου και με εργοστασιακό φις σούκο. Μπορούν επίσης να γίνουν φορητοί με ειδική βάση.
Χειρισμός των Θερμοπομπών:
Οι Θερμοπομποί ADAX διαθέτουν διακόπτη έναρξης λειτουργίας και Θερμοστάτη ελέγχου της θερμοκρασίας. Στα μοντέλα που διαθέτουν προγραμματισμό ο προγραμματισμός πραγματοποιείται με πολύ απλό τρόπο.
Χαμηλή κατανάλωση των Θερμοπομπών ADAX:
Εκτός από την ισχυρή θέρμανση, το μεγαλύτερο προτέρημα των θερμοπομπών Νορβηγίας ADAX είναι η χαμηλή τους κατανάλωση.
Η χαμηλή τους κατανάλωση οφείλεται στους παρακάτω λόγους:
-Απαιτείται μικρή ισχύ για την απόδοσή τους. Ο θερμοπομπός ADAX 2000 W, είναι ικανός να θερμάνει ικανοποιητικά χώρο περίπου 20 τ.μ.
-Η γρήγορη απόδοση της θερμότητας μέσω της ειδικής αντίστασης και της κατασκευής του θερμοπομπού συντελούν στην γρήγορη θέρμανση του χώρου.
-Η μετάδοση της θέρμανσης με θερμική εκπομπή συντελεί επίσης στην ομαλή και γρήγορη άνοδο της θερμοκρασίας, έτσι ώστε ο θερμοστάτης να κλείνει γρήγορα και να απασχολείται μόνο με την συντήρηση της θερμοκρασίας, όποτε αυτό απαιτείται.
Συντήρηση των Θερμοπομπών ADAX:
Οι θερμοπομποί Νορβηγίας ADAX, δεν χρειάζονται καμία συντήρηση.
Η υψηλή ποιότητα κατασκευής των Θερμοπομπών ADAX, η άψογη λειτουργία τους σε βάθος χρόνων, η υψηλή απόδοση τους στην θέρμανση και η οικονομική τους κατανάλωση, τους έχει ανάγει στην κορυφή των θερμαντικών σωμάτων.
Βασισμένο στην υψηλή ποιότητα κατασκευής και απόδοσης, το Νορβηγικό εργοστάσιο παραγωγής των Θερμοπομπών Νορβηγίας ADAX, υποστηρίζει τους θερμοπομπούς ADAX με 5 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας.
Η ποιότητα των υλικών κατασκευής, η υψηλής τεχνολογίας θερμική αντίσταση των θερμοπομπών, οι σύγχρονοι θερμοστάτες και το άψογο φινίρισμα, εγγυούνται την άψογη λειτουργία των θερμοπομπών σε βάθος χρόνων.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι Θερμοπομποί Νορβηγίας ADAX, θερμαίνουν στην Ελλάδα απροβλημάτιστα από το 1990.
ΣΚΟΠΕΛΟΣ - ΤΗΛ. 24240 22033

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.