Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΟΙΓΜΑ …και για τον Οδηγισμό με πρωτότυπο ρυθμό

Ενώ το πρώτο κουδούνι χτύπησε το πρωί της 11ης Σεπτεμβρίου, τα στελέχη και τα μέλη του Οδηγισμού διάλεξαν αυτή τη μέρα για να γιορτάσουν με γονείς και φίλους το «Άνοιγμα» της νέας χρονιάς. Και αφού οι θερμοκρασία το επιτρέπει και η τουριστική περίοδος στο νησί δεν έχει τελειώσει, η εκδήλωση φιλοξενήθηκε, το μεσημέρι της Τετάρτης, από τον παραθαλάσσιο χώρο του Bananistas.
Την ώρα λοιπόν που οι μεγάλοι απολάμβαναν τον καφέ τους και τις λιχουδιές τις οποίες οι γονείς των μελών είχαν ετοιμάσει, τα παιδιά κάθε...
ηλικίας έπαιζαν και δημιουργούσαν για δύο ώρες. Στόχος να δουν τον κόσμο με άλλα μάτια. Έτσι φτιάξανε τα γυαλιά της φαντασίας τους για να δουν πιο ελπιδοφόρα το μέλλον και άφησαν το δικό του μήνυμα για μια χρονιά πιο δημιουργική και πιο χαρούμενη.
Με την παρέα του Οδηγισμού που όλους τους ξεσηκώνει, χόρεψαν ο Γιώργος και η Ιωάννα από το Independence Studio του Βόλου, zumba για μικρούς και μεγάλους. Εκεί ήταν και η ΕΨΑ για να ξεδιψάσει τα παιδιά αλλά και η ζεστή ακόμα θάλασσα που έδωσε το σύνθημα της λήξης την ώρα που έκρυβε μέσα την τον καυτό ήλιο.
Για όσους θέλουν να ζήσουν τη χαρά του εθελοντισμού και να γίνουν ένα με την παρέα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού μπορούν να απευθυνθούν στο seoskiathou@seo.gr
Καλή και δημιουργική χρονιά, με αισιοδοξία και καλή διάθεση για τα παιδιά μας γιατί το χρειάζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.