Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Τα δρομολόγια για Βόρειες Σποράδες

Από το Λιμεναρχείο Βόλου, ανακοινώθηκαν οι πίνακες δρομολογίων των E/O πλοίων «Εξπρές Σκιάθος» και «Πρωτεύς», καθώς και του Flying Cat 5 μέχρι το τέλος Οκτωβρίου και μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, αντίστοιχα για τις Βόρειες Σποράδες. 

Το «Εξπρές Σκιάθος» από τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου μέχρι 31 Οκτωβρίου, θα αποπλέει από το λιμάνι του Βόλου, καθημερινά (εκτός Σαββάτου), στις 9 το πρωί. Επίσης, θα εκτελέσει έκτακτα δρομολόγια τα Σάββατα 14,21 και 28 Σεπτεμβρίου.

Ο «Πρωτέας» από τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου θα αποπλέει από το λιμάνι του Βόλου τον Σεπτέμβριο κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, στις 14.30, την Παρασκευή 14.00, το Σάββατο στις 14.00 και την Κυριακή στις 19.30. Τον Οκτώβριο ο «Πρωτέας» θα αποπλέει από το λιμάνι του Βόλου κάθε Δευτέρα στις 14.30, Τρίτη στις 05.45 και στις 14.30, Τετάρτη στις 14.30, ενώ δεν θα εκτελεί δρομολόγιο κάθε Πέμπτη. Την Παρασκευή και το Σάββατο θα αποπλέει στις 14.30 και την Κυριακή θα διανυκτερεύει στο Βόλο. Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου το «Πρωτεύς» θα αποπλεύσει από...
το Βόλο στις στις 14.00 και την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου θα αποπλεύσει στις 20.30.

Τέλος, το Flying Cat 5 από 23 ως 30 Σεπτεμβρίου, θα αποπλέει από το λιμάνι του Βόλου κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Σάββατο στις 14.30 και κάθε Παρασκευή και Κυριακή, στις 12 το μεσημέρι.

3 σχόλια:

  1. Για Αγιο Κωνσταντίνο, υπάρχει καμιά πρόβλεψη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οτι να 'ναι...
    μα που ειναι οι "αρχοντες" της τοπικης κοινωνιας?τι κανουν τελικα για ολους εμας?
    για αλλη μια χρονια θα περασουμε πολλεεεεες ωρες στα κτελ ..
    κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.