Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Κάλεσμα για την αυριανή συγκέντρωση στο Βόλο

Ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας καλεί το λαό του Βόλου σε μαζική συμμετοχή στην αντιφασιστική συγκέντρωση, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 6 μμ στην πλατεία Ελευθερίας, για την υπεράσπιση της δημοκρατίας και της αξιοπρέπειας και για την καταδίκη των χρυσαυγιτών δολοφόνων του Παύλου Φύσσα.
Στο κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρονται μεταξύ άλλων:
«Επειδή ο αγώνας κατά του φασισμού δεν τελειώνει με μια πορεία, είναι απαραίτητο να διεκδικήσουμε μαχητικά το ξήλωμα του χρυσαυγίτικου μηχανισμού βίας και το κόψιμο της σύνδεσης του φασιστικού παρακράτους με τα σώματα ασφαλείας.
Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι τεράστιες. Χωρίς τα μνημόνια και την καταστροφή που επέφεραν στην κοινωνία, δεν θα ήταν δυνατή η ισχυροποίηση του νεοναζιστικού μορφώματος, που υποστηρίχθηκε πολιτικά από τμήμα του μνημονιακού μπλοκ και...
της ΝΔ και έγινε ανεκτό από την πλευρά της αστυνομίας.
Κυβέρνηση και διαπλεκόμενα ΜΜΕ υιοθέτησαν την ακροδεξιά ατζέντα, απαξιώνοντας την δημοκρατία, προβάλλοντας την ανάγκη για όλο και περισσότερο αστυνομικό κράτος, στοχοποιώντας την Αριστερά και τα κινήματα, έδειξαν ως εχθρό τους μετανάστες, και κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα ακροατήριο, που βρίσκει ελκυστικά τα κηρύγματα μίσους των νεοναζί.
Αυτός είναι ο λόγος που η Χρυσή Αυγή έχει κρατήσει μια στάση άκρως συστημική και υποστήριξης των μνημονιακών δυνάμεων. Στήριξε το ξεπούλημα της Αγροτικής Τράπεζας και του 60% της αγροτικής γης, υποστήριξε τη διαγραφή χρεών των διαπλεκόμενων παραγόντων ΠΑΕ, κοινοβουλευτικά στοχοποιεί αποκλειστικά το ΣΥΡΙΖΑ και ουδόλως τις μνημονιακές κυβερνήσεις. Δεν λέει κουβέντα για την τροϊκανή επικυριαρχία, αλλά ονομάζει απειλή της χώρας τους μετανάστες.
Την ώρα που η κυβέρνηση επιμένει στην άθλια θεωρία των δύο άκρων, η αναχαίτιση της φασιστικής απειλής εναπόκειται στην ενεργοποίηση των δημοκρατικών πολιτών.
Καλούμε όλους τους πολίτες του Βόλου, το εργατικό και αντιφασιστικό κίνημα, να συσπειρωθούν και να εναντιωθούν στο Φασισμό, με όποιο προσωπείο κι αν αυτός εμφανίζεται.
Καμία ανοχή στο φασισμό και τη βία! Δε θα φοβηθούμε!
Ο Παύλος Φύσσας θα γίνει η αρχή του τέλους για τις συμμορίες του φασισμού! Η δημοκρατία θα νικήσει!
Με ενωτικό, αντιφασιστικό, δημοκρατικό αγώνα, θα νικήσουμε!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.