Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

-40% στο κομμάτι της επιστροφής Βόλος - Βόρειες Σποράδες

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία HELLENIC SEAWAYS, από την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου χορηγεί ΕΚΠΤΩΣΗ -40% στο κομμάτι της επιστροφής Βόρειες Σποράδες - Βόλος - Βόρειες Σποράδες με το ταχύπλοο της FLYING CAT 5.
Πληροφορίες στα κατά τόπους πρακτορεία της HSW.

8 σχόλια:

  1. όσο υπάρχει ο Πρωτέας, θα υπάρχουν αυτές οι εξάρσεις "αγάπης" από τη πλευρά της Hellenic. Αν φύγει, θα επιστρέψουμε στη μαύρη μας τη μοίρα με τα "χρυσά" ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Η στήριξη στον Πρωτέα πρέπει να γίνει "πάση θυσία" γιατί το δίλημμα που μπαίνει σε όλους μας είναι προσωρινό και πονηρό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://el.wiktionary.org/wiki/%CE%B1%CE%AF%CF%83%CF%87%CE%BF%CF%82
    ¨Τρίτων¨

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ

    Η ΑΛΕΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΗ

    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ Κ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΕΙΑ

    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ....

    Δ.ΘΕΟΔΩΡΕΛΛΗΣ

    ΠΡΩΤΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να ρωτήσω κάτι τους "αγαπημένους" ανθρώπους της Hellenic. 1)Στα δέματα που στέλνουμε εμείς οι κάτοικοι από και προς βόλο θα έχουμε καμία έκπτωση? Μέχρι τη στιγμή που ήρθε ο Πρωτέας μας χρεώνατε το παραμικρό. 2)Που πήγε το Άρτεμις και γιατί τα δρομολόγιά του ήταν όλα μία ώρα πριν τον Πρωτέα? Πρωτέας forever!!!! Στήριξη στον Πρωτέα με όλες μας τις δυνάμεις!! Τέρμα η εκμετάλλευση από τη Hellenic.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ακτοπλοϊκή εταιρεία HELLENIC SEAWAYS, χορηγεί ΕΚΠΤΩΣΗ -40% στο κομμάτι της επιστροφής Βόρειες Σποράδες - Βόλος - Βόρειες Σποράδες με το ταχύπλοο της FLYING CAT 5, για όσο καιρό θα βρίσκεται ο Πρωτέας στη γραμμή. Όταν φύγει σταματάν οι εκπτώσεις και οι τιμές επανέρχονται στα κανονικά τους αυξημένες κατά 14%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το μαθατε ????
    στα 3 εισιτηρια τα 2 δωρο . οπωσ οι ...πιτσες

    τι αγαπη ειναι αυτη........για τα νησια

    ξυπνηστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    τον ΠΡΩΤΕΑ κ τα ματια σας

    γλυφονερι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν αναρωτηθήκατε ολοι εσείς της HELLENIC SEAWAYS γιατί μέχρι στιγμής δεν έγραψε κανένας έστω και ένα κολακευτικό σχόλιο για την καλή κατά τα άλλα, αλλά καθυστερημένη αυτή ενέργεια της εταιρείας, που όλα αυτά τα χρόνια κλέβει στην κυριολεξία το πορτοφόλι μας? Όλοι οι πολίτες είναι υποψιασμένοι πλέον από αυτές τις σπασμωδικές ενέργειες που δηλώνουν μόνο κρίση πανικού και όχι αγάπη προς το επιβατικό κοινό. Συμπατριώτες, να έχουμε το νού μας, ΠΡΩΤΕΑΣ και ΜΟΝΟ ΠΡΩΤΕΑΣ, γιατί όπως έγραψαν και άλλοι φίλοι παραπάνω, αν το διώξουμε (εννοώ άν δεν το προτιμούμε)ουαί κι αλλοίμονό μας ! Αυτομάτως θα μας γδάρουν για να αναπληρώσουν οτι έχασαν φέτος. Παιδιά, να ξέρετε οτι το καραβάκι μετά την ετήσια επισκευή του,με το καλό, θα έρθει αγνώριστο και αναβαθμισμένο, για καλλίτερες υπηρεσίες. Λίγο υπομονή ακόμη. Το σύνθημα πρέπει να είναι: ΠΡΩΤΕΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΠΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λοιπόν..
    Συνοπτικά ο Πρωτέας μας έφερε:
    1. φθηνά εισιτήρια
    2. καλύτερα δρομολόγια (δεν μπορούν να είναι ευχαριστημένοι όλοι)
    3. δρομολόγια χειμώνα που εξυπηρετούν τους κατοίκους των νησιών (που μέχρι τώρα θέλανε 100€ έκαστος νησιά-βόλο-νησιά)
    4. μας έφερε το ΑΡΤΕΜΙΣ!!
    5. μας έφερε τριπλάσια συνολικά δρομολόγια το καλοκαίρι
    6. πολύ κόσμο στα νησιά
    7. ανθρώπινη συμπεριφορά
    8. εκπτώσεις στα εισιτήρια της αγαπημένης μας hellenic
    νομίζω ότι δεν χρειάζεται να συνεχίσω με άλλα..
    Η hellenic είχε στην αρχή την "πιπίλα" ότι ο Πρωτέας δεν πρόκειται να έρθει!Όταν τον είδαν μπροστά τους μετά από σπασμωδικές κινήσεις και κινήσεις πανικού έφεραν τελευταία στιγμή το Άρτεμις με δρομολόγια πάνω σε αυτά του Πρωτέα και με ίδια ναύλα για να του κόψουν τη κίνηση.Αφού ήρθε, η επόμενη τους "πιπίλα" ήταν να τρομοκρατήσουν το κόσμο ότι το πλοίο είναι σάπιο,ότι το πλοίο κάνει 4 ώρες μέχρι τη Σκιάθο και ότι ήρθε μόνο για καλοκαίρι να τα αρπάξει και να φύγει.Για ακόμη μια φορά όλοι αυτοί βγαίνουν ψεύτες για να μην τους χαρακτηρίσω αλλιώς αφού ο Πρωτέας συνεχίζει ακάθεκτος και ακούραστος με τα ίδια εισιτήρια σε αντίθεση με τη hellenic που για ακόμη μια φορά μας δείχνουν πόσο μας έκλεβαν όλα αυτά τα χρόνια διώχνοντας το Άρτεμις και κάνοντας έκπτωση στο flyingcat!και που είστε ακόμα..ο χειμώνας τώρα μπαίνει..θα έρθουν ριζικές αλλαγές!
    Πρέπει όλοι μας να συσπειρωθούμε, να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε τον Πρωτέα γιατί ήρθε για να μείνει και να φέρει και πάλι τον τουρισμό στα νησιά μας που μέχρι τώρα ήταν αποδεδειγμένα ο ακριβότερος προορισμός της Ελλάδας και όχι μόνο!Υπάρχει επικοινωνία μεταξύ του κόσμου και του πληρώματος!μπαίνεις μέσα και ακούς μια καλημέρα!νιώθεις ότι μπαίνεις στο δικό σου καράβι!είναι πλέον το καράβι των Βορείων Σποράδων που έλειπε και τελικά μας ήρθε εξ' ουρανού στην κυριολεξία αφού κανένας "μεγάλος" που ψηφίζουμε δεν βοήθησε!το καράβι θα κάνει σωστή επισκευή και θα είναι ακόμα καλύτερο και θα μας φέρουν πιο κοντά και στην Αθήνα που φέτος την χαντάκωσαν με το έτσι θέλω αφού ήταν μονοπώλιο με τον ΠΉΓΑΣΟ!Αλλά έρχεται και η ώρα του..και εκτός όλων αυτών να δείτε που θα μας έρθει κι άλλο καράβι εξ΄ ουρανού και ακόμη χαμηλότερα εισιτήρια!
    ΣΤΉΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΕΑ και
    ΠΡΩΤΕΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΠΙΑ!!
    ένας απλός κάτοικος των Βορείων Σποράδων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.