Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

‪K-1 GYM Mixed Training Club Skopelos‬

Ξεκινήσαμε...
Ο Αθλητικός Σύλλογος Μαχητικών Αθλημάτων Κ-1 ξεκίνησε και στην Σκόπελο με προπονητή τον γνωστό για τις επιτυχίες των αθλητών του Μάνο Βασιλείου.

Σε έναν νέο χώρο, ειδικά διαμορφωμένο και με κλιματισμό, το  Κ-1 GYM  προσφέρει με τα προγραμματα του, μαθήματα πολεμικών τεχνών, προπόνηση μυικής ενδυνάμωσης-απώλειας λίπους αλλά και μαθήματα χαλάρωσης και ευεξίας. 

Απέναντι ακριβώς από το Λύκειο και Γυμνάσιο Σκοπέλου, δίπλα από κτηνιατρείο της κας Καθηνιώτη το Κ-1 GYM προσφέρει μαθήματα kickboxing - brazilian jiu jitsu - πυγμαχίας - παγκράτιου και Μ.Μ.Α. 

Παράλληλα λειτουργούν τμήματα ισχυρής απώλειας λίπους και μυικής ενδυνάμωσης με την καταπληκτική μέθοδο CROSSFIT καθώς και τμήμα αεροβικής γυμναστικής. Τέλος από τις αρχές Οκτωμβρίου, πρόκειται να λειτουργήσει τμήμα yoga-pilates και χοροκίνησης.

Κάθε αθλούμενος μπορεί να χρησιμοποιεί παράλληλα όποια απ' τις δραστηριότητες του γυμναστηρίου επιθυμεί, χωρίς κανέναν περιορισμό.

Λειτουργούν τμήματα παιδικά - γυναικεία - personal training.

Ανοιχτά καθημερινά Δευτέρα έως και Παρασκευή από 17.00 έως 21.00
Πληροφορίες: 6970 229 341 (what's up)
Η εγγραφή είναι δωρεάν, είδικές τιμές σε ομαδικά - οικογενειακά προγράμματα.


1 σχόλιο:

  1. Είναι πολύ ωραίο να υπάρχει στη Σκόπελο μια επαγγελματική σχολή, γνωστής αλυσίδας ή οποία θα παρέχει σοβαρές υπηρεσίες και μάλιστα με προπονητή που έχει δοκιμαστεί και έχει αποδείξει ότι βγάζει πρωταθλητές! Μπράβο κε Μάνο που προωθείτε τον αθλητισμό στο νησί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.