Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

"Πρωτέας" έστω και... με κουπιά..!

Λοιπόν…
Συνοπτικά ο Πρωτέας μας έφερε:
1. φθηνά εισιτήρια
2. καλύτερα δρομολόγια (δεν μπορούν να είναι ευχαριστημένοι όλοι)
3. δρομολόγια χειμώνα που εξυπηρετούν τους κατοίκους των νησιών (που μέχρι τώρα θέλανε 100 € έκαστος νησιά - Βόλο - νησιά)
4. μας έφερε το ΑΡΤΕΜΙΣ!!
5. μας έφερε τριπλάσια συνολικά δρομολόγια το καλοκαίρι
6. πολύ κόσμο στα νησιά
7. ανθρώπινη συμπεριφορά
8. εκπτώσεις στα εισιτήρια της αγαπημένης μας hellenic
νομίζω ότι δεν χρειάζεται να συνεχίσω με άλλα...

Η hellenic είχε στην αρχή την "πιπίλα" ότι ο Πρωτέας δεν πρόκειται να έρθει!Όταν τον είδαν μπροστά τους μετά από σπασμωδικές κινήσεις και κινήσεις πανικού έφεραν τελευταία στιγμή το Άρτεμις με δρομολόγια πάνω σε αυτά του Πρωτέα και με ίδια ναύλα για να του κόψουν τη κίνηση. Αφού ήρθε, η επόμενη τους "πιπίλα" ήταν να τρομοκρατήσουν το κόσμο ότι το πλοίο είναι σάπιο, ότι το πλοίο κάνει 4 ώρες μέχρι τη Σκιάθο και ότι ήρθε μόνο για καλοκαίρι να τα αρπάξει και να φύγει. Για ακόμη μια φορά όλοι αυτοί βγαίνουν ψεύτες για να μην τους χαρακτηρίσω αλλιώς αφού ο Πρωτέας συνεχίζει ακάθεκτος και ακούραστος με τα ίδια εισιτήρια σε αντίθεση με τη hellenic που για ακόμη μια φορά μας δείχνουν πόσο μας έκλεβαν όλα αυτά τα χρόνια διώχνοντας το 'Αρτεμις και κάνοντας έκπτωση στο flyingcat!

και που είστε ακόμα… ο χειμώνας τώρα μπαίνει… θα έρθουν ριζικές αλλαγές!

Πρέπει όλοι μας να συσπειρωθούμε, να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε τον Πρωτέα γιατί ήρθε για να μείνει και να φέρει και πάλι τον τουρισμό στα νησιά μας που μέχρι τώρα ήταν αποδεδειγμένα ο ακριβότερος προορισμός της Ελλάδας και όχι μόνο! Υπάρχει επικοινωνία μεταξύ του κόσμου και...
του πληρώματος! Μπαίνεις μέσα και ακούς μια καλημέρα! Νιώθεις ότι μπαίνεις στο δικό σου καράβι!  Είναι πλέον το καράβι των Βορείων Σποράδων που έλειπε και τελικά μας ήρθε εξ ουρανού στην κυριολεξία αφού κανένας "μεγάλος" που ψηφίζουμε δεν βοήθησε!
Το καράβι θα κάνει σωστή επισκευή και θα είναι ακόμα καλύτερο και θα μας φέρουν πιο κοντά και στην Αθήνα που φέτος την χαντάκωσαν με το έτσι θέλω αφού ήταν μονοπώλιο με τον ΠΗΓΑΣΟ! Αλλά έρχεται και η ώρα του… και εκτός όλων αυτών να δείτε που θα μας έρθει κι άλλο καράβι εξ ουρανού και ακόμη χαμηλότερα εισιτήρια!

  • ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΕΑ και
  • ΠΡΩΤΕΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΠΙΑ!

ένας απλός κάτοικος των Βορείων Σποράδων

21 σχόλια:

  1. ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ...ΤΩΝ ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΝ

    ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΕΑ

    ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΑΡΜΕΓΜΑ ΟΛΛΩΝ.

    ΟΛΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΕΑ

    ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ

    ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΤΟΥΣ......

    ΠΡΩΤΕΑ ΣΕ ΠΑΩ


    Δ.ΘΕΟΔΩΡΕΛΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ολοι με τον πρωτεα παιδια. ισωσ και σταματησει το αρμεγμα των νησιωτων απο το μονοπολειο που μασ πεταγε σε οποιο λιμανι τουσ βολευε για να κερδισουν καυσιμα.ολοι με τον πρωτεα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ανταγωνισμός σίγουρα μπορεί να φέρει οφέλη στους κατοίκους των νησιών και είναι θεμιτός. Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι το να είμαστε αγνώμονες δεν είναι ούτε σωστό ούτε θεμιτό. Η Ηellenic που εσείς αναφέρετε ως << μονοπώλειο>> εξυπηρετεί τη γραμμή των Β. Σποράδων επί σειρά ετών - χειμώνα καλοκαίρι - χωρίς να εξαφανιστεί με το πέρας της σεζον όπως κάνανε άλλες εταιρείες που εμφανίστηκαν σαν κομήτες για να αρπάξουν το κομμάτι της πίτας με το φλουρί και μετά... μην τις είδατε.
      Ας αφήσουμε λοιπόν τον χρόνο να δείξει (και ας μην προτρέχουμε) την όποια εταιρεία θελήσει να δραστηριοποιηθεί στη γραμμή το τι έχει να προσφέρει και ας ελπίσουμε ότι σε κάθε περίπτωση να είναι για το καλό και συμφέρον των κατοίκων και των νησιών.

      Διαγραφή
    2. Σωστός ο φίλος! Γιατί μέχρι χθες και μέχρι τα τέλη Σεπτέμβρη , πιάνει όλα τα λιμάνια ο ΄΄Πρωτέας΄΄ και δεν αδειάζει τον κόσμο από ΄δω κι από κει. Πότε στη Γλώσσα , πότε στη Σκόπελο. Κατά τ΄ άλλα , όλα τα λιμάνια μέσα. Εμπάθεια στο έπακρο. Τίποτα αντικειμενικά πλέον. Ό,τι θέλουμε κι ό,τι μας βολεύει βλέπουμε πια...

      Διαγραφή
  3. οποτε θα κανει προεκταση προς κυμη ξ προς μαντουδι τον χειμωνα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΟΙΟΥ
    ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΧΙΛΕΑ ΤΗΣ ΣΚΥΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήμουν νιος και γέρασα. Με τα λόγια χτίζουμε παλάτια. Τα περί δικού τους πλοίου..... όνειρα καλοκαιρινής δροσερής νύχτας.....,.

      Διαγραφή
    2. ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΝΥΧΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΑΛΛΩΝ ΔΕΝ ΞΥΝΕΣΑΙ
      ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ Η ΚΑΤΑΡΙΕΣΑΙ
      ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΕΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

      Διαγραφή
  5. ΠΡΩΤΕΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΤΑ ΠΙΣΩ ΖΗΤΩ Ο ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΠΡΩΤΕΑΣ
      13 ΜΙΛΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΣΚΥΡΟΣ ΤΟ 1972 ΤΙ ΩΡΑΙΑ

      Διαγραφή
  6. Αγαπητέ αρθρογράφε ξέχασες και κάτι ακόμα σημαντικό .
    Πρωτέας = θέσεις εργασίας για τους ντόπιους (από ότι βλέπω) .

    ¨Τρίτων¨

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έφτασε επί τέλους ο χρόνος εξαργύρωσης παλαιών οφειλών-επιταγών προς την HELLENIC.

    Η εποχή του ΠΡΩΤΕΑ ήρθε για πάντα να μείνει.

    Ευελπιστώ ότι η εταιρία θα επενδύσει περισσότερα του αναμενόμενου.

    Επιτέλους να η ευκαιρία για τα νησιά μας. Ας την αδράξουν λοιπόν οι κάτοικοί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριοι της HELLENIC πως είναι δυνατόν να ξεχάσω τις απαιτήσεις του προσωπικού των πλοίων σας (με δική σας φυσικά εντολή) να καταβάλω κάθε φορά για ένα γράμμα η δεματάκι 5 και 7 ευρώ;
    Δεν ξεχνιούνται εύκολα τα χαράτσια που επιβάλλατε και εισπράξατε από τους κατοίκους των νησιών μας.Μας γδάρατε οικονομικά. Ήρθε καιρός να πληρώσετε ακριβά το τίμημα.
    Το σύνθημα είναι ένα και μοναδικό:
    ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΩΤΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μακάρι να υπάρξει κάποιο ανάλογο με τον ΠΡΩΤΕΑ πλοίο από Κύμη ή Αγ.Κωνσταντίνο να εξυπηρετούνται και όσοι από εμάς μένουμε Αθήνα και να μην εξαναγκαζόμαστε να πηγαίνουμε έως τον Βόλο τον χειμώνα για να έρθουμε Σκόπελο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πρωτεας και ξερω ψωμι !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΙΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ

    ΧΑΣΑΜΕ ΣΑΝ ΝΗΣΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ

    ΣΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΑΝΑ ΜΙΛΙ
    ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

    ΗΤΑΝ ......ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ.

    ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ....ΣΟΦΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ ΤΟ
    ΣΤΕΜΜΑ.
    ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΟΛΛΑ.

    ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

    0ΛΛΟΙ ΜΕ ΠΡΩΤΕΑ

    Δ.ΘΕΟΔΩΡΕΛΛΗΣ




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ξεκινώντας , θέλω να συμφωνήσω σε πολλά απ΄ αυτά που έχουν γραφεί πιο πριν. Θέλω όμως να ρωτήσω, πόσοι από ΄σας είστε επαγγελματίες και βάζετε χαρτί και μολύβι , για να δείτε, πως , αν και με ποιο τρόπο , ανταποκρίνεστε στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Ποιος από εσάς , δεν σκέφτεται την κερδοφορία της δουλειάς του. Ποιος από εσάς , δεν θέλει να συνεχίσει να υπάρχει στον κλάδο του. Ερωτήματα που σίγουρα θα υπάρχουν απαντήσεις , ίσως διαφορετικές για τον καθένα. Τόσον καιρό , οι περισσότεροι εκ των επαγγελματιών , είχαν σαν αιτιολογία των ακριβών ειδών τους ΄΄τα μεταφορικά΄΄. Απ΄ την στιγμή της έλευσης του ΄΄Πρωτέα΄΄ , ελάττωσαν το κόστος των ειδών τους? Χαμηλότερα ναύλα βλέπεις , μετακίνηση των φορτηγών που μεταφέρουν τα εμπορεύματά τους με το φτηνό πλοίο , άρα ο καταναλωτής αγοράζει πλέον και χαμηλά! Αμ δε! Το ΄δατε εσείς ? Το ΄δα κι εγώ! Όλα στις ίδιες τιμές παραμένουν. Κατά τα λεγόμενα πολλών η HSW έχει κάνει αφαίμαξη όλα αυτά τα χρόνια. Μας ΄΄ρουφάει το αίμα με το καλαμάκι΄΄. Ίσως και να ισχύει και αυτό. Τίποτα καλό όμως δεν έχει κάνει σ΄ αυτά τα νησιά? Πουθενά δεν έχει προσφέρει? Κανέναν ή κανείς δεν έχει βοηθηθεί? Πολιτιστικοί σύλλογοι , Αθλητικά σωματεία , γκρούπς τουριστών - επισκεπτών , Εκκλησιαστικές εκδηλώσεις - που δίχως τις εκπτώσεις που παρείχαν , μετακινήσεις δεν θα γινόντουσαν - χορηγίες δωρεάν εισιτηρίων σε μεμονωμένες και ιδιαίτερες περιπτώσεις και όπου κατά κρίση χρειάζεται. Ο ανταγωνισμός πάντα είναι καλός . Αρκεί να γίνεται σε θεμιτό επίπεδο . Επειδή μέσα απ΄ αυτόν , προκύπτει η βελτίωση κάποιων συνθηκών. Και τ΄ αποτελέσματα μπορεί να είναι θετικά για τους περισσότερους , αν όχι για όλους . Οι εργαζόμενοι σ΄ αυτή την εταιρεία , ποτέ δεν έχουν κάνει τ΄ αδύνατα δυνατά , για να εξυπηρετήσουν καταστάσεις ? Οι καπεταναίοι , οι ναυτικοί , οι πράκτορες? Και μην ακούσω το γνωστό ΄΄αυτοί δεν φταίνε σε τίποτα , η εταιρεία τους τα φταίει΄΄! Κύριοι , χτυπώντας την καρδιά , πονάει όλο το σώμα. Και το σώμα αυτής της εταιρείας είναι όλοι αυτοί που βρίσκονται κοντά μας όλα αυτά τα χρόνια , μ΄ όποιο τρόπο και μ΄ όποιο κόστος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητέ εκπρόσωπε της ΗSW - σχολιαστή, είναι πολύ αργά για κροκοδείλια δάκρυα. Πολύ σοφή επίσης η λαϊκή ρύση " Στερνή μου γνώση .........."
    Ας προσέχατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...ας απαντήσω κι εγώ με παροιμία αγαπητέ φίλε , ΄΄γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος...΄΄. Και να δούμε ποιος θα ΄ναι ο χαμένος στο τέλος......Και το ποιος θα ΄πρεπε να προσέχει , αυτό αφήστε να το κρίνει ο καθένας απ΄ την σκοπιά του! Τώρα όσον αφορά τα κροκοδείλια δάκρυα , αν οι αλήθειες λέγονται έτσι κατά την γλώσσα την οποία εσείς γνωρίζετε και μιλάτε, γνώμη σας...και δεν θα μπω σε καμιά διαδικασία να σας μεταπείσω , για κάτι που δεν θέλετε ...

      Διαγραφή
  14. Μην ξεχνατε οτι η ΑΝΕΣ ειναι εταιρια λαικης βασης με κυριο μετοχο το δημο Συμης... Επομενως σε ενδεχομενη αλλαγη της δημοτικης αρχης... ο Πρωτεας θα γυρισει εκει που ανηκει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.