Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στον Αμάραντο | Αγωνία για την επόμενη μέρα

Υπό έλεγχο τέθηκε η μεγάλη πυρκαγιά (κλικ) που εκδηλώθηκε περίπου στις 4 μ.μ. στην περιοχή «Τρία Πευκάκια» και λόγω των ανέμων εξαπλώθηκε γρήγορα.
Ο Δήμαρχος Σκοπέλου Χρήστος Βασιλούδης επιβεβαίωσε την καλή πληροφορία μιλώντας στην εφημερίδα "Βόρειες Σποράδες".

«Η πυρκαγια τέθηκε υπό έλεγχο και γι' αυτό το λόγο αποχώρησαν τα πυροσβεστικά αεροπλάνα. Από στιγμή σε στιγμή περιμένουμε πεζοπόρο τμήμα από το Βόλο για να ενισχύσει τις δικές μας δυνάμεις και να οργανώσουν τις ενέργεις της επόμενης ημέρας. Όπως με πληροφόρησαν από τις 12 τα μεσάνυχτα θα έχουμε ισχυρούς ανέμους, μάλλον δυτικούς...» είπε ο δήμαρχος του νησιού, που μαζί με την αντιδήμαρχο Μάχη Κλωνάρη βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στον Αμάραντο Σκοπέλου.
Στο σημείο επιχείρησαν με επιτυχία σύσσωμη η πυροσβεστική δύναμη του νησιού με επικεφαλής τον έμπειρο επιπυραγό Βαγγέλη Καραμήντζα, 4 πυροσβεστικά αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.