Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Αμάραντος Σκοπέλου | Όλο το βάρος στη φύλαξη της καμένης περιοχής υπό τον φόβο αναζωπύρωσης

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟ ΑΠΟ ΨΗΛΑ 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Ακόμα καπνίζει το καμένο δάσος στον Αμάραντο Σκοπέλου, από την πυρκαγιά που ξέσπασε την Κυριακή 22 Ιουλίου, λίγο πριν τις 5 μ.μ. και έκαψε 202 στρέμματα πευκοδάσους.
Η ΚΑΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ (212 ΣΤΡ)
Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σκοπέλου υπό τον έμπειρο επιπυραγό Βαγγέλη Καραμήντζα παρακολουθεί, συνεπικουρούμενο από τμήμα ανδρών από μονάδες της Μαγνησίας, επί 24ωρου βάσεως την περιοχή και επεμβαίνει άμεσα όταν εκδηλωθεί εστία φλόγας ή καπνού, αφού όπως διαπιστώσαμε το έδαφος “βράζει”, οι ρίζες των δένδρων σιγοκαίει και κάθε στιγμή μπορεί να δημιουργηθεί εστία φωτιάς…
Η αυριανή βροχή, αν επαληθευθεί η πρόγνωση, πιθανόν να δώσει λύση και να λυθεί ο συναγερμός

• Έκκληση της Πυροσβεστικής να μην επισκέπτονται την περιοχή για μπάνιο και selfie τουρίστες και μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής, διότι υπάρχει κίνδυνος, αφού στο δάσος υπάρχουν ακόμα μικροεστίες.

Διαδόσεις…

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, τίποτα από όσα συζητιούνται στη Σκόπελο, όπως για σαγιονάρα(!) Νο42 που βρέθηκε στην περιοχή, για οργανοπαίχτη που έβαλε φωτιά, για τουρίστα που ψάρεψε χταποδάκι και το έψησε, για μπάρμπεκιου γίδα κλπ δεν ισχύει, όπως επίσης δεν έχει πραγματοποιηθεί σύλληψη.

Το ανακριτικό της Πυροσβεστικής σωστά και μεθοδικά συλλέγει στοιχεία και παίρνει καταθέσεις και όταν υπάρξει πόρισμα θα ανακοινωθεί… Μέχρι τότε κλειστά τα στόματα...








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.