Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

H Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας για την πυρκαγιά στον Αμάραντο Σκοπέλου

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, οι «απαντήσεις» της Περιφέρειας Θεσσαλίας στα ερωτήματα της Λαϊκής Συσπείρωσης, για προβλήματα της Σκοπέλου (κλικ)

Η μεγάλη πυρκαγιά σε πευκοδάσος της Σκοπέλου, που ξέσπασε την Κυριακή 22 Ιούλη 2018 ανέδειξε τις διαχρονικές εγκληματικές ευθύνες για την εγκατάλειψη του δάσους της Σκοπέλου, το οποίο θεωρείται ως το πλέον γηρασμένο. Όπως πολλές φορές έχουν επισημάνει οι κομμουνιστές σύμβουλοι, εκλεγμένοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» σε Δήμο και Περιφέρεια, το δάσος έχει στην κυριολεξία εγκαταλειφθεί, καθώς δεν γίνονται συστηματικοί καθαρισμοί, δεν υπάρχουν οι απαιτούμενες αντιπυρικές ζώνες, ενώ τα δίκτυα της ΔΕΗ, τα οποία διασχίζουν το δάσος, είναι υποσυντήρητα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Είναι επιτακτική πλέον η ανάγκη να εκπονηθεί άμεσα μελέτη για την προστασία και τη συντήρηση του δάσους της Σκοπέλου και μια σειρά άλλων άμεσων μέτρων (στελέχωση Δασικής Υπηρεσίας και Πυροσβεστικού κλιμακίου) για την αντιπυρική του προστασία και θωράκιση.

Καλούμε  το λαό της περιοχής να είναι σε ετοιμότητα και παράλληλα σε οργάνωση της πάλης για τη διεκδίκηση αυτών των αιτημάτων.

Για τη
ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Τσιαπλές Τάσος
Λούμας Γιώργος
Χαλάτσης Αστέρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.