Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Η αντιδήμαρχος και ο εποχικός πυροσβέστης..!

Από 212 στρέμματα καμένου δάσους, αυτό το πλάνο διάλεξε!
Τα πεντάλεπτα πλάνα που δόθηκαν στη δημοσιότητα από "εικονολήπτρια" και "δημοσιογράφο" τοπικού "ΜΜΕ", με την αντιδήμαρχο να μιλάει για τα πάντα όλα, έχοντας μέσα στο frame τον εποχικό πυροσβέστη να καπνίζει (που στην τελική δεν φταίει, ένα διάλειμμα έκανε), εκθέτουν την δημοτική αρχή και την πυροσβεστική...

Υ.Γ. | ...και μία συμβουλή: μην βγαίνετε σε όποια κάμερα βλέπετε μπροστά σας, γιατί καμιά φορά θα δείτε κάμερα ασφαλείας και θα αρχίσετε να δίνετε συνέντευξη.

2 σχόλια:

  1. Κάμερα να ναι και ότι να ναι....αντι να σκεφτούν πως πρέπει να αρχίσουν να καθαρίζουν το γερασμένο δάσος για να μην υπάρξουν τα ίδια προβλήματα στο μέλλον.Πότε θα αρχίσουμε να μαθαίνουμε απο τα λάθη μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκτος απο δαμασκηνα καπναδοκους και ρουφιανους που ειπε καποτε ενας δημοτης του νησιου πλεον βγαζει και γλυφτες η Σκοπελος!!εμπαινε Πουλιο και γοητευε!!!κλαιω ακομα με τις καμερες ασφαλειας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.