Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Η κα Ευαγγελία Στεργίου ευχαριστεί τον Δήμαρχο Σκοπέλου και τον Περιφερειάρχη

Η κα Ευαγγελία Στεργίου, έστειλε για δημοσίευση τις παρακάτω ευχαριστήριες επιστολές:

Στις 22/7 ο Αμάραντος της Σκοπέλου δοκιμάστηκε από την πύρινη λαίλαπα και κινδύνευσε να  αποτεφρωθεί το ωραιότατο πευκοδάσος, που είναι η ομορφιά και το καμάρι της Σκοπέλου.

Χάριν όμως της άμεσης επέμβασης των πυροσβεστικών Δυνάμεων και των συντονισμένων ενεργειών του δημάρχου κυρίου Βασιλούδη και της αντιδημάρχου κυρίας Μάχης Κλωνάρη, που ζήτησαν τη συνδρομή του περιφερειάρχη κ. Αγοραστού, τα χειρότερα απεσοβήθησαν.
Θέλω να ευχαριστήσω τον δήμαρχο και την αντιδήμαρχο που με τις ενέργειές τους περιόρισαν στο ελάχιστο δυνατό την καταστροφή του πευκοδάσους.

Προς τον  Περιφερειάρχη κ. Αγοραστό Κων.

Ως επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον Πάνορμο της Σκοπέλου θέλω να ευχαριστήσω τον περιφερειάρχη κ. Αγοραστό για την άμεση και αμέριστη συμπαράστασή του στην προσπάθεια κατάσβεσης στον Αμάραντο και Σκοπέλου.

Η άμεση κινητοποίηση των πυροσβεστικών αεροπλάνων και των επίγειων Δυνάμεων απέτρεψαν τα χειρότερα, άλλη μία φορά ο κ Αγοραστός έδειξε την ευαισθησία του και την αγάπη του για τη Σκόπελο.

Με άπειρη εκτίμηση,
Ευαγγελία Στεργίου
ξενοδοχείο "Αφροδίτη"
Πάνορμος Σκόπελος

_______
Μια παρέμβαση από την εφημερίδα "Βόρειες Σποράδες":

Την ώρα της πυρκαγιάς τον συντονισμό των ενεργειών έχει μόνο η Πυροσβεστική με τους αξιωματικούς της και στην περίπτωση του Αμάραντου τις ενέργειες συντόνιζε ο έμπειρος επιπυραγός Βαγγέλης Καραμήντζας και οι συνάδελφοι του αξιωματικοί που ήρθαν λίγες ώρες αργότερα από Βόλο και Καρδίτσα για να συνδράμουν στο έργο της κατάσβεσης.

Κανένας πολιτικός, πολιτευτής, αιρετός δεν μπορεί να "σηκώσει" αεροπλάνα με το τηλέφωνο, αν δεν υπάρχουν... Ευτυχώς την Κυριακή 22 Ιουλίου δεν είχαμε πυρκαγιές και ήρθαν 7 καναντέρ. Αν η πυρκαγιά εκδηλωνόταν μια μέρα αργότερα, μαζί με τις φονικές πυρκαγιές της Αττικής, ΚΑΝΕΝΑ αεροπλάνο δεν θα ερχόταν στον Αμάραντο, όσα "κονέ" και αν διαθέτουν οι τοπικοί πολιτικοί...

2 σχόλια:

  1. Αγαπητοί συντελεστές της εφημερίδας καλημέρα. Διαβάζοντας την παρέμβασή σας στην επιστολή της κ.Στεργίου, θα ήθελα να παρατηρήσω ότι ούτε και εσείς μπορείτε να γνωρίζετε τις επιχειρησιακές προτεραιότητες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και των υπευθύνων του συντονισμού των ενεργειών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και δεν τις γνωρίζουμε... Η λογική λέει ότι όπου υπάρχει κίνδυνος για απώλεια ανθρώπινης ζωής, εκεί σπεύδει όλο το δυναμικό... Αν η πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική ήταν την ίδια ημέρα με αυτή του Αμάραντου, δεν θα πετούσαν στη Σκόπελο 6-7 πυροσβεστικά... Αυτή είναι προσωπική γνώμη.

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.