Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Καραβοτσάκισμα | Ο επικίνδυνος δρόμος είναι παλιά ιστορία… (φωτογραφίες)

Πολλές φορές και για διάφορους λόγους έχουμε γράψει για τον δρόμο από τις “Καρυάτιδες” προς το Παλούκι (τοποθεσία Καραβοτσάκισμα) με τις τρύπες στην άσφαλτο και τις κακοτεχνίες που διορθώνονται με μπαλώματα και βάζουν σε κίνδυνο τους οδηγούς.

Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, αυτή την περίοδο ο στενός δρόμος είναι γεμάτος με παρκαρισμένα αυτοκίνητα βάζοντας σε κίνδυνο τους οδηγούς, που αναγκάζονται, πολλές φορές χωρίς την απαιτούμενη ορατότητα, να περάσουν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας για να φθ’ασουν στον προορισμό τους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται…
« […} ο δρόμος είναι απόλυτα επικίνδυνος… Σε καθημερινή βάση συναντάμε παρκαρισμένα αυτοκίνητα και αναγκαζόμαστε να μπούμε στο αντίθετο ρεύμα, πέφτοντας μέσα σε τρύπες πού έχουν ανοίξει σε 4 σημεία!

Έχω ένα μικρό παιδάκι και κάθε φορά ανησυχώ μήπως και κατεβαίνοντας κάποιος μας πάρει παραμάζωμα! Απέναντι από το Skopelos Sunrise υπάρχει ένας πράσινος ακλάδευτος επίσης θάμνος, πού ούτε αυτός μας επιτρέπει να δούμε τα αυτοκίνητα πού κατεβαίνουν…» μας είπε κυρία που συναντήσαμε στην περιοχή, εκφράζοντας την ανησυχία της για κάποιο ατύχημα.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.