Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Αθώος ο π. Ονούφριος

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου αποφάσισε την οριστική παύση της ποινικής δίωξης του υπεύθυνου της Μονής Μεγίστης Λαύρας στο νησάκι της Κυρά Παναγιάς του Δήμου Αλοννήσου. 
Η δίωξη είχε ασκηθεί σε βάρος του π. Ονούφριου για «αυθαίρετη μεταβολή του αιγιαλού» της Κυρά Παναγιάς. Κατά την ακροαματική διαδικασία και μετά από καταθέσεις μαρτύρων προέκυψε ότι οι παρεμβάσεις χρονολογούνται από το 1960, όταν για την ασφαλή πρόσβαση των επισκεπτών, ένα μικρό τμήμα βράχων είχε διαμορφωθεί σε προβλήτα.
Ο π. Ονούφριος υποστήριξε ότι η υπόθεση έφθασε στα δικαστήρια, διότι η Μονή αρνήθηκε -για εθνικούς λόγους!- να παραχωρήσει προς εκμετάλλευση έκταση στα μέλη της Οικολογικής Κίνησης Αλοννήσου τα οποία συνεργάζονταν με Γερμανό για διάφορα προγράμματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.