Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Τραυματισμός παιδιού σε τροχαίο

Σοβαρά τραυματίστηκε ένα 13χρονο παιδί σε τροχαίο που σημειώθηκε χθες στον περιφερειακό Σκοπέλου. Το μηχανάκι που οδηγούσε ανατράπηκε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε κωματώδη κατάσταση στο Κ.Υ. Σκοπέλου και μετά με ελικόπτερο στο περιφερειακό νοσοκομείο Λάρισας. Αυτή τη στιγμή τα νέα είναι ευχάριστα γιατί όπως πληροφορηθήκαμε το παιδί δεν έχει αιμορραγία και αντιδρά. Ευχόμαστε περαστικά...
Πέρα από την είδηση θα πρέπει να σταθούμε στο γεγονός ότι πολλά παιδιά, στην κυριολεξία, οδηγούν μηχανάκια χωρίς δίπλωμα και στα τρία νησιά. Γονείς, αστυνομία και τοπική κοινωνία έχουν το πρώτο λόγο για τη λύση του προβλήματος. Δεν φθάνει ο πόνος και η θλίψη σε κάθε νέο συμβάν. Ας το σταματήσουμε τώρα.


2 σχόλια:

  1. Δημήτρης Ντακούλας23 Μαρτίου 2010 στις 4:46 μ.μ.

    Στο ίδιο έργο θεατές ...

    Αυτό συνέβαινε, σηνέβη χθες και θα συμβαίνει πάντα όταν:

    1. Οι ενήλικες δίνουν τραγικό παράδειγμα όταν ΔΕΝ φοράνε κράνος (έλα μωρέ τον ξέρω το δρόμο!) ...
    2. Οι ενήλικες καμαρώνουν σα γύφτικα σκεπάρνια για τη "μαγκιά" του παιδιού τους ...
    3. Η αστυνομία είναι απούσα (άντε καμμιά κλήση στο λιμάνι για παρκάρισμα, το πολύ πολύ μια φορά την εβδομάδα αλκοτέστ) ...

    Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ένα πράγμα και να το κάνουμε κτήμα μας. ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΖΩΝΗ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ! Μια απλή κίνηση των 5 δευτερολέπτων.
    Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κανέναν πια στο νησί που ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ θρηνούμε για θανάτους και σοβαρούς τραυματισμούς νέων ανθρώπων.

    Ας ευχηθούμε όλοι ο μικρός να γίνει καλά και να γυρίσει κοντά μας σύντομα.
    Ας ευχηθούμε να είναι το τελευταίο θύμα της εθελοτυφλίας και του ωχαδερφισμού μας.
    Ας μη μείνουμε όμως στα ευχολόγια για άλλη μία φορά και επιτέλους ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του είτε είναι γονέας, είτε σχολείο, είτε δημαρχείο (αν δεν κλείσουν οι τρύπες στη Λούτσα θα θρηνήσουμε πολλούς φέτος ...), είτε αστυνομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς ο Κωνσταντίνος είναι καλά και θα είναι σύντομα κοντά μας. Ούτε αυτό όμως το παρά λίγο τραγικό γεγονός που αφορούσε τη ζωή ενός δεκατριάχρονου παιδιού δεν έβαλε μυαλό, δεν ευαισθητοποίησε τους επιπόλαιους για να μην πω καμμιά άλλη λέξη, γονείς που παρατηρώ δίνουν με πολύ ευκολία και με την άδειά τους τα μηχανάκια τους στα παιδιά τους νομίζοντας ίσως πως έτσι θα τα κάνουν πιο γρήγορα άντρες. Γεμάτοι οι δρόμοι της Σκοπέλου με ανήλικους σε μηχανάκια που ούτε καν αριθμούς δεν έχουν. Μένει μόνο να ευχηθούμε να είναι καλότυχα και να μην πάθει κανείς ξανά τίποτα, αφού από πουθενά δεν έρχεται λύση και δεν εφαρμόζεται κανείς έλεγχος και μέτρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.