Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Στο γύψο το λιμενικό ταμείο Νο 2

Αναγνώστης του blog έστειλε σχόλιο σε παλαιότερο θέμα που είχε τίτλο «Στο γύψο το λιμενικό ταμείο». Επειδή οι απορίες του είναι απορίες πολλών νησιωτών, το αναρτώ για συζήτηση. Γράφει ο φίλος/η: «Το Δημοτικό Συμβούλιο Σκοπέλου, πρότεινε πρόεδρο (Σ.Σ.: τον κ. Πάνο Μελαχροινάκη) σε αναπλήρωση της θέσης του παραιτηθέντος προέδρου (Σ.Σ.: κ. Ηρακλή Μωραΐτη). Εως και σήμερα η Λιμενική Επιτροπη δεν έχει συγκροτηθεί σε σώμα με την νέα της σύνθεση. Αφού το κυβερνών κόμμα δεν είχε σκοπό να τοποθετήσει Πρόεδρο, γιατί ζήτησε την πρόταση του Δημοτικού Συμβουλίου και δεν έβαζε πρόεδρο της αρεσκείας του.
Ακουσα από κάποιον να λέει, ότι τα πρόσωπα αυτά πρέπει είναι φιλοκυβερνητικά,αφού είναι έτσι, γιατί ζητάει η Περιφέρεια να ορίσουν εκπροσώπους τα δημοτικά συμβούλια των νησιών και δεν ορίζει από μόνη της.
Το Λιμενικό Ταμείο αυτή τη στιγμή δεν λειτουργεί, γνωρίζει κάτι κάποιος για να μας ενημερώσει.»
Σημείωση εφημερίδας: Δύο φορές επικοινώνησε η εφημερίδα με το γραφείο Τύπου της κας Γερακούδη (περιφερειάρχης) και ζήτησε πληροφορίες για το θέμα. Οι απαντήσεις που έλαβε ήταν ασαφείς και μάλιστα όταν τους είπαμε ότι πλησιάζει το καλοκαίρι και πρέπει το λιμενικό ταμείο να λύσει ορισμένα ζητήματα (λιμάνια, υδροπλάνα κ.α.) η απάντηση τους ήταν καθησυχαστική με ένα χρώμα ειρωνίας «Μή φοβάστε... όλα θα γίνουν!»
Λέγεται ότι η ακύρωση της λιμενικής επιτροπής έγινε με προτροπή κύκλων του νησιού μας. Καλό θα είναι κάποιος να τα πει «on the record», γιατί τώρα τελευταία είναι της μόδας όλοι να μας μιλούν «of the record»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.