Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

H Σκιάθος στην ΙΤΒ στο Βερολίνο

Με τη συμμετοχή του στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τουρισμού ΙΤΒ του Βερολίνου (10-14/3/2010) την οποία επισκέπτονται 180.000 περίπου άτομα ετησίως από τα οποία 110.000 είναι επαγγελματίες, με 11.000 εκθέτες από 180 κράτη σε μία έκταση συνολικά 160.000 τ.μ., συνεχίζει ο Δήμος Σκιάθου το πρόγραμμα τουριστικής του προβολής, μετά τη συμμετοχή του και στις εκθέσεις ΒΙΤ Μιλάνου, Confex Λονδίνου, και International Fair of Tourism Βελιγραδίου.
Την έκθεση εγκαινίασε η Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κα Άντζελα Γκερέκου, ενώ τη δεύτερη μέρα της διεξαγωγής της την επισκέφθηκε και ο Υπουργός κ. Παύλος Γερουλάνος...

Στη δυσκολότερη οικονομική συγκυρία για τον τουρισμό και ύστερα από μια σειρά πολύχρονων προσπαθειών του Δήμου σε συνεργασία με επιχειρηματίες του νησιού για την προώθησή και ανάδειξη του ως έναν από τους καλύτερους ελληνικούς προορισμούς, ικανοποιητικά φαίνονται να είναι στην παρούσα χρονική στιγμή τα ανταποδοτικά αποτελέσματα των προσπαθειών αυτών, όχι μόνο για την προηγούμενη αλλά και για την ερχόμενη τουριστική χρονιά.
Με την Αγγλική, την Ολλανδική και τη Σκανδιναβική αγορά να κυμαίνονται περίπου στα περσινά επίπεδα και σημείο αναφοράς τη νεοεισερχόμενη Φιλανδική αγορά η οποία κάνει δυναμικά την παρουσία της με μία πληρότητα πτήσης στο 80%. Κάμψη παρουσιάζουν οι αγορές της Σλοβενίας, της Αυστρίας και της Τσεχίας.
Επίσης θετικά φαίνονται και τα μηνύματα από την καινούργια αεροπορική σύνδεση Σκιάθου - Düsseldorf με την Air Berlin, αφού ήδη η συγκεκριμένη γραμμή παρουσιάζει ζήτηση και γίνεται και προσπάθεια από επιχειρηματία του νησιού για τη δημιουργία “dynamic packaging” που θα αφορά και κρατήσεις για ξενοδοχεία του νησιού μέσω του διαδικτύου.
Τέλος, μετά από επαφές της Αντινομάρχη τουρισμού Μαγνησίας με τους υπευθύνους του γραφείου του ΕΟΤ Γερμανίας, τη Σκιάθο θα επισκεφτεί στο τέλος Μαΐου για μια εβδομάδα το μεγαλύτερο κρατικό γερμανικό κανάλι ARD προκειμένου να κάνει ένα εκτεταμένο αφιέρωμα για το νησί και το νομό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.