Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Aποχετευτικό Πανόρμου (ΙΙ)

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Σκοπέλου κ. Χρήστο Βασιλούδη είχαν επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή Πάνορμος Σκοπέλου.
Οι πληροφορίες που είχαν ήταν ότι θα ακυρωθεί το έργο σύνδεσης ή ότι δεν υπάρχουν λεφτά και ζήτησαν να γίνει το έργο του αποχετευτικού ταυτόχρονα με το έργο μεταφοράς λυμάτων προς το Έλιος.
«Το έργο είναι ζωτικής σημασίας για μας. Κρεμόμαστε από μια κλωστή. Ως πότε θα κοροϊδεύουμε τη φύση» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ψαριανός.
Ο Δήμαρχος απάντησε ότι «Το θέμα δεν ενδείκνυται για προεκλογική εκμετάλευση. Η σημερινή δημοτική αρχή έχει βάλει στόχο να κάνει βιολογικούς σε όλο το νησί. Ο βιολογικός της Σκοπέλου λειτουργεί ήδη, αλλά ο βιολογικός του Έλιους έχει ακόμη εκκρεμότητες και δεν θα λειτουργήσει μέχρι το καλοκαίρι. Το υπουργείο έχει «μπλοκάρει» τα κεφάλαια και περιμένουμε το «πράσινο φως» για να συνεχίσουμε. Οι επιχειρήσεις θα λειτουργήσουν με το υπάρχον καθεστώς...»
Κατά τη συνάντηση τέθηκε η πρόταση επιτροπή κατοίκων να επισκεφθεί την περιφερειάρχη κα Γερακούδη για να θέσει το πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.