Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Είμαι μέσα!

Η ΣΚΙΑΘΟΣ «Πόλις-Αμφιτρύων» των Παγκοσμίων Αγώνων
Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011

«Ο θρίαμβος της θέλησης και η Δύναμη της Προσπάθειας των Αθλητών με διανοητική αναπηρία ωθεί μια κοινωνία Ενεργών Πολιτών στην δημιουργία Οράματος και στην επίτευξη Στόχων».
Το πρόγραμμα "Host Town" που θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 24 Ιουνίου 2011 σε όλη την Ελλάδα και στην Σκιάθο, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των Παγκοσμίων Αγώνων Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011 και εκπονείται για τους αθλητές Special Olympics που θα έρθουν στην Ελλάδα. Ταυτόχρονα όμως δίνει τη δυνατότητα στους Έλληνες πολίτες να μάθουν περισσότερα για τις ξεχωριστές ικανότητες και δυνατότητες των ατόμων με διανοητική αναπηρία...
Το πρόγραμμα "Ηost Town" δεν θα αποτελέσει μια συναρπαστική εμπειρία μόνο για τους αθλητές, θα είναι μια πλούσια σε συναισθήματα εμπειρία για όλες τις τοπικές κοινωνίες που θα λάβουν μέρος στο πρόγραμμα. Ο θρίαμβος της θέλησης και η δύναμη της προσπάθειας, βασικές Αρχές των Αγώνων, θα μεταδοθούν σε κάθε γωνιά της Ελλάδος. Καθώς η κάθε πόλη θα ανοίγει τις πόρτες της για να υποδεχθεί τους αθλητές των Special Olympics απ' όλο τον κόσμο, ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας θα γεμίσει τις καρδιές όλων μας.
Η Σκιάθος είναι μια Πόλη που προσπαθεί να θέσει τα θεμέλια για μια Κοινωνία Ευαισθητοποιημένων Πολιτών με πρότυπο την αειφόρο ανάπτυξη. Πρότυπο, που αποσκοπεί στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, διαφυλάσσοντας παράλληλα το περιβάλλον τους σε μακροπρόθεσμη βάση με στόχο: μια οικονομική ανάπτυξη αποτελεσματική, κοινωνικά δίκαιη και περιβαλλοντικά βιώσιμη.
Η προώθηση της αειφόρου ανάπτυξης, συνδέεται με την υγεία, τη βελτίωση της διαχείρισης φυσικών πόρων καθώς και την καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού και της φτώχειας.
Με την καθοδήγηση της Οργανωτικής Επιτροπής Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011, η Τοπική Οργανωτική Επιτροπή της Σκιάθου αναλαμβάνει τον συντονισμό των τετραήμερων πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Προγράμματος Host Town - «Πόλις-Αμφιτρύων» στην Σκιάθο την περίοδο 20-24 Ιουνίου 2011 και προσβλέπει στην εθελοντική συμμετοχή και συμπαράταξη του Δήμου, των Πολιτιστικών Ενώσεων , όλων των Επαγγελματικών Φορέων και πρωτίστως των Πολιτών της Σκιάθου με σκοπό την Επιτυχή Διοργάνωση.
Η ξενοδοχειακή Αλυσίδα Santikos Hotels & Resorts και η Οικογένεια Σαντίκου , θερμός υποστηρικτής του εθελοντισμού και της ολιστικής κοινωνικής συμμετοχικής διαδικασίας με σκοπό την πρόοδο και την αειφόρο ανάπτυξη στα πλαίσια μιας κοινότητας, αναλαμβάνει να φιλοξενήσει αφιλοκερδώς την Αποστολή Αθλητών Special Olympics από το Ηνωμένο Βασίλειο στην Σκιάθο και ανακηρύσσεται «Μέγας Αμφιτρύων».
Ο σκοπός ΜΕΓΑΣ, η ευαισθητοποίηση της Κοινωνίας ΟΥΣΙΩΔΗΣ, η διαδικασία της σχεδίασης με την συμμετοχή των Πολιτών ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ και είμαστε σίγουροι η επίτευξη του στόχου ΕΠΙΤΥΧΗΣ.
Φίλοι της Σκιάθου, συμπολίτες και συνεργάτες αυτή είναι μια σπουδαία ευκαιρία να συνεργαστούμε , να θέσουμε τις προτεραιότητες και χρονοδιάγραμμα εφικτών λύσεων χρόνιων θεμάτων και μια σπουδαία εθελοντική συμμετοχική στοχευόμενη προσπάθεια για την προβολή της Σκιάθου με άμεσα αποτελέσματα στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.
Με την Επιτυχή Διοργάνωση του Προγράμματος Ηost Town «Πόλις - Αμφιτρύων» των Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011 στην Σκιάθο, αποτυπώνουμε στην πράξη ένα υγιές πρότυπο συμμετοχικής κοινωνίας ενημερωμένης, συγκροτημένης και ολοκληρωμένης με στόχους και αποτελέσματα.
Σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Σκιάθο τον Μάιο 2010 θα γίνει η επίσημη ανακήρυξη της Σκιάθου ως «Ηost Town», η παραλαβή της σημαίας Special Olympics και η έναρξη των Εκδηλώσεων. Η ημερομηνία είναι κατάλληλη έτσι ώστε να οργανωθεί και η πρώτη προβολή της Σκιάθου στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης Εσωτερικού και Εξωτερικού με Δελτία Τύπου και Φωτογραφικό Υλικό.
Είμαι Μέσα!
Είναι το σλόγκαν των Παγκόσμιων Αγώνων των Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011. Αυτό ας γίνει και το σλόγκαν της Τοπικής Κοινωνίας της Σκιάθου.
Η Πρόεδρος της Τοπικής Οργανωτικής Επιτροπής Σκιάθου
Βίκυ Σαντίκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.