Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Για την «Εμπορική» Σκοπέλου

Η Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Μαγνησίας κ. Ροδούλα Ζήση διαβίβασε στον Υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου και στην Υπουργό Οικονομίας κ. Λ. Κατσέλη το υπόμνημα της Δημοτικής Αρχής Σκοπέλου, σχετικά με την  απόφαση της Εμπορικής Τράπεζας της Ελλάδας να κλείσει το υποκατάστημα του Ομίλου στη Σκόπελο.
Σύμφωνα με το υπόμνημα, εκφράζεται η αντίθεση ως προς τη ληφθείσα απόφαση, η οποία θα αποτελέσει πλήγμα για την οικονομική και τουριστική ανάπτυξη του νησιού και θα επιφέρει σημαντικές δυσχέρειες στην εξυπηρέτηση των πολιτών που συναλλάσσονται με την εν λόγω Τράπεζα.
Επιπλέον, οι επιχειρηματίες, οι συνταξιούχοι ναυτικοί που λαμβάνουν τη σύνταξή τους μέσω του Ομίλου, οι διαρκώς αυξανόμενοι χιλιάδες Έλληνες και ξένοι τουρίστες και ένας σημαντικός αριθμός οικονομικών μεταναστών που διαμένουν στη Σκόπελο, θα υποβληθούν σε ταλαιπωρίες και θα διαταραχθεί η ομαλή λειτουργία της κοινωνικής ζωής του τόπου.

2 σχόλια:

  1. Προφανώς για να κλεινει το καταστημα αυτό σημαινει οτι μπαινει μέσα από αυτό. Ο Δημαρχος και ολοι οσοι διαμαρτύρονται καλα θα κάνουν να αναρωτηθουν που εχουν αυτοι τις δικές τους καταθέσεις. Αν θελετε το καταστημα στη Σκόπελο πηγαίνετε μέρος των χρημάτων σας εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.