Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Η Αλόννησος στην Freizeit Garten Touristik

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή, με το περίπτερο της νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας,του Δήμου Αλοννήσου στην τουριστική έκθεση Freizeit Garten Touristik που πραγματοποιήθηκε από 27 Φεβρουαρίου μέχρι 7 Μαρτίου στη Νυρεμβέργη.
Σκοπός της ΝΑΜ ήταν να γίνει γνωστή η περιοχή του Πηλίου και των νησιών μας στους Γερμανούς τουρίστες, μιας και από τον Απρίλιο θα πραγματοποιούνται απευθείας πτήσεις της air Berlin στο αεροδρόμιο της Αγχιάλου από τις πόλεις Βερολίνο, Μόναχο, Ντύσελντορφ και Νυρεμβέργης. Επίσης από τον Ιούλιο θα υπάρχει και απευθείας σύνδεση με τη Σκιάθο!
Παρά το αρνητικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί εκείνες τις ημέρες λόγω των ανθελληνικών δημοσιευμάτων στον γερμανικό Τύπο, η προσέλευση των επισκεπτων στο περίπτερο ήταν παραπάνω από το αναμενόμενο ικανοποιητική. Χαριτολογώντας μας ρωτώσαν αν πωλούνται τα ελληνικά νησιά Αλόννησος και ερημόνησα και εμείς τους απαντούσαμε «επισκεφτείτε τα και αν σας αρέσουν τα βρίσκουμε στο οικονομικό!»...
Οι επισκέπτες εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για το θαλάσσιο πάρκο, για τον περιπατητικό τουρισμό και για τις καταδύσεις, μιας και στην ίδια έκθεση πήραν μέρον Γερμανοί επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στις παραπάνω δράσεις.
Κάθε μέρα οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πηλιορίτικο σπεντζοφάι, τσίπουρο, τόνο Αλοννήσου και αμυγδαλωτά, προκειμένου να γίνουν γνωστα τα τοπικά μας προϊόντα.
Το περίπτερο επισκέφθηκε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γ. Πεταλωτής οπου του τέθηκε το πρόβλημα της απαγόρευσης των καταδύσεων στη θαλάσσια περιοχή του Δήμου Αλοννήσου και υποσχέθηκε τη μεσολάβησή του για ραντεβού με το αρμόδιο υπουργείο προκειμένου να βρεθεί οριστική λύση
Η όλη οργάνωση από το τουριστικό γραφείο Les Hirondelles ήταν άψογη και όλοι οι συμμετέχοντες στην έκθεση έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους ώστε η απόστολή να έχει πλήρη επιτυχία.
Τα αποτελέσματα… επί των κρατήσεων!
Χαρίκλεια Θεοδώρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.