Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Οι περιπέτειες του Buck και του Tommy

Οι κρυμμένες ομορφιές της Σκοπέλου,
μέσα από τα μάτια δυο μικρών περιηγητών
Πρόκειται για τη γνωστή τηλεοπτική παιδική σειρά με γενικό τίτλο «Οι περιπέτειες του Buck & του Tommy», που προβάλλεται στην Ολλανδία από το κανάλι KRO. Το θέμα της σειράς είναι δύο μικρά αγόρια, ο Buck και ο Tommy, ηλικίας 5 και 7 ετών, που ταξιδεύουν σε διάφορα μέρη του κόσμου και μέσα από ενδιαφέρουσες δραστηριότητες και από την επαφή τους με τους κατοίκους, ανακαλύπτουν τα μυστικά, τις ομορφιές και τις παραδόσεις του κάθε τόπου.
Φέτος το καλοκαίρι, οι παραγωγοί της σειράς επέλεξαν το νησί της Σκοπέλου, όπου θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα 8 συνολικά...
επεισοδίων, από τις 25 Ιουλίου έως και τις 8 Αυγούστου, με τίτλο «Οι περιπέτειες του Buck & του Tommy στη Σκόπελο».
Μέσα από τα οκτώ αυτά επεισόδια, τα παιδιά θα γνωρίσουν την καθημερινή ζωή και τις παραδόσεις του νησιού και θα ανακαλύψουν την υπέροχη φύση του. Ο κύριος λόγος της απόφασής τους να έρθουν στη Σκόπελο ήταν το άθλημα της ελεύθερης κατάδυσης και η γνωριμία τους με έναν Σκοπελίτη, που είναι ελεύθερος δύτης και εκπαιδευτής ελεύθερης κατάδυσης. Η ελεύθερη κατάδυση δεν είναι γνωστή στην Ολλανδία και τα δύο αγόρια έχουν μεγάλη περιέργεια να μάθουν τα πάντα γύρω αυτό το άθλημα. Έτσι, στο ένα επεισόδιο, με τον εκπαιδευτή τους και με μια υποβρύχια κάμερα θα διδαχθούν τα μυστικά του βυθού και τις τεχνικές της ασφαλούς ελεύθερης κατάδυσης.
Αρκετοί επίσης κάτοικοι θα ξεναγήσουν τα παιδιά κατά την παραμονή τους στο νησί και θα τους δείξουν μέσα από διαφορετικές δραστηριότητες μιαν άλλη πλευρά της Σκοπέλου, αυτήν με τις κρυμμένες ομορφιές της φύσης και της καθημερινής ζωής.
Τα δύο αγόρια θα μάθουν πώς να ψαρεύουν καλαμάρια, θα κάνουν μαθήματα ιστιοπλοΐας με την ομάδα των παιδιών της Σκοπέλου, θα περιηγηθούν στη φύση διασχίζοντας παλιά μονοπάτια καβάλα σε γαϊδουράκια, θα δοκιμάσουν το περίφημο σκοπελίτικο μέλι και θα δουν πως συλλέγεται κατευθείαν από τις κυψέλες, θα επισκεφθούν τις στάνες των βοσκών στο βουνό για να παρακολουθήσουν τη διαδικασία παραγωγής της φέτας και θα παρακολουθήσουν στα εργαστήριά τους, ντόπιους χειροτέχνες την ώρα της καλλιτεχνικής τους δημιουργίας. Επίσης θα επισκεφθούν ένα ερημονήσι της περιοχής για να δουν από κοντά τις αποικίες του θαλασσοκόρακα (Phalacrocorax aristotelis), καθώς και το Θαλάσσιο Πάρκο Βορείων Σποράδων προς αναζήτηση δελφινιών και της μεσογειακής φώκιας Monachus monachus.
Οι προβολές των οκτώ επεισοδίων στο Ολλανδικό κανάλι προγραμματίζονται για το 2011 καθώς και το 2012.

12 σχόλια:

  1. Sυγχαρητήρια στους συντελεστες!!!
    Τέτοια ωραια θελουμε για το Σκοπελακι μας, μπραβο σας παιδια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή είναι σωστή προβολή... μόνο τέτοια απο εδώ και στο εξής!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολυ καλη διαφημιση για 2 χρονια στην ολλανδια, το καναλι αυτό το KRO το γνωριζω, ειναι πολυ μεγαλο και δημοσιο και η εκπομπη ειναι πολυ δημοφιλης σε ολη τη χωρα. μπραβο σας και απο μενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 8 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΛΛΗ -ΟΜΟΡΦΗ- ΣΚΟΠΕΛΟ»...
    ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλοι φανταζόμαστε ποιοί είναι πίσω από αυτή την προβολή, ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!! Αυτή τη φορά η κίνησή σας είναι πολύ καλή όχι σαν την προηγούμενη.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ολα μα ολα μου αρεσουν που θα κανουν τα παιδιά, επίσης το... "και θα παρακολουθήσουν στα εργαστήριά τους, ντόπιους χειροτέχνες την ώρα της καλλιτεχνικής τους δημιουργίας" ειναι σημαντικο. ποτέ δεν ξερεις αν με μια σωστη διαχειριση στο μελλον γινονται στη σκοπελο μαθηματα απο ντοπιους χειροτεχνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι κρυμμένες ομορφιές της Σκοπέλου,
    μέσα από τα μάτια δυο μικρών περιηγητών.

    ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχουμε πολύ αξιόλογους χειροτέχνες στον τόπο μας και νομίζω ότι ο Δήμος θα πρέπει να εκμεταλλευτεί το δυναμικό αυτό. Το χειμώνα μπορούν να δημιουργηθούν ομάδες από παιδιά ή και μεγάλους,να επισκέπτονται τα εργαστήριά τους και να παίρνουν μαθήματα από αυτούς τους καλλιτέχνες. Πιστεύω θα είναι πολύ όμορφο, ενδιαφέρον και δημιουργικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τζάμπα διαφήμιση 2011-2012 πολλά συγχαρητήρια σε αυτούς που το έφεραν στο νησί μας και ξέρουμε ποιος είναι...... πολλά μπράβο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αυτο ειναι κατι πραγματικα ομορφο , μπραβο σε οσους ανελαβαν την πρωτοβολουλια και την υλοποιηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολλους επαινους και πολλα μπραβο στο μλοκ τελικα ολοι οι αναγνωστες εχουν την την ιδια αποψη,πολυ καλο αυτο διακατεχωμαστε απο εθνικη ομοψυχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ BLOG ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΛΑΝΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΒΡΟΧΗΣ ΠΟΥ ΚΥΛΥΣΑΝ ΣΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΣΚΟΠΕΛΙΤΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.