Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Ζητεί την παραίτηση του αντιπεριφερειάρχη

Σε αντιπαράθεση ανάμεσα στον αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δημήτρη Αλεξόπουλο και τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό εξελίσσεται η υπόθεση της αγωγής του πρώτου κατά του δήμου Βόλου, από τον οποίο ζητεί 450.000 ευρώ για νερό που δίνει στους κατοίκους του Αγίου Λαυρεντίου, από γεώτρηση που βρίσκεται σε χώρο οικοπέδου ιδιοκτησίας του.
Ερωτηθείς από δημοσιογράφους ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Αργά το βράδυ της Πέμπτης πληροφορήθηκα από τα ΜΜΕ ότι ο αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κ. Δημήτρης Αλεξόπουλος προέβη σε μια κίνηση η οποία αφενός δεν συνάδει με την πολιτική φιλοσοφία και τη φιλοσοφία περί ηθικής της αιρετής Περιφέρειας Θεσσαλίας και ειδικότερα του συνδυασμού μας “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ” και αφετέρου έρχεται σε αντίθεση με το κοινό περί δικαίου αίσθημα, αφήνοντας ταυτόχρονα αναπάντητα ερωτήματα.
Κάλεσα σήμερα τον αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και του ζήτησα να αποσύρει την αγωγή που υπέβαλε εναντίον του Δήμου Βόλου και ταυτόχρονα να υποβάλει την παραίτησή του από τη θέση του αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας για λόγους ηθικής τάξης». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.