Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

500 επιβάτες με το «Αλκυόνη»...

Πάνω από 500 άτομα έφερε το «Αλκυόνη», στο πρώτο του δρομολόγιο (κλικ) από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης στις Σποράδες, με το μεγαλύτερο μέρος αυτών να κατεβαίνει στο λιμάνι της Σκοπέλου. Ένα μεγάλο μέρος των βορειοελλαδιτών επισκεπτών μας που ήρθαν σήμερα με το πλοίο ήταν νέοι...

4 σχόλια:

  1. να και ενα ευχαριστο νεο!!!η Θεσσαλονικη αγαπα τις σποραδες και ειδικα τη Σκοπελο!!!Βρε αν δεν ερθει ο Ελληνας λεφτα δεν θα δουμε...αλλα δυστυχως μας γονατισαν ολους
    Ελληναρα μονο σε σενα ελπιζουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια τώρα η Βόρεια Ελλάδα στηρίζει τα νησιά μας. Μια μόνιμη σύνδεσει με το λιμάνι της Θεσσαλονίκης θα μας έδινε εναλλακτικές λύσεις και στις αγορές μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εφόσον έχει τέτοια κίνηση και μεγάλη ανταπόκριση από από τους κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας να επισκεπτούν τα νησιά μας.Γιατί η εταιρία δεν αυξάνει τα δρομολόγια;45 μέρες τουριστικής περιόδου απέμειναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από 11:30 θα φθάνει 5:00 και 47 € το εισήτηριο, λίγο ακριβό δεν είναι για τόσες ώρες διαδρομή? Το δεύτερο δρομόλόγιο θα μπεί μόνο από 27 Ιουλίου εώς 17 Αυγούστου? Γιατί δεν μπαίνει πιο νωρίς? Όταν ξεκινάει Κυριακή μεσημέρι ποιούς βολεύει? Καλύτερα δεν θα ήταν να ξεκινούσε Παρασκευή μεσημέρι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.