Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Αναβίωση αλωνίσματος στην Αλόννησο

Εκεί ψηλά στα τέσσερα αλώνια του Παλιού Χωριού Αλοννήσου, με την πανέμορφη θέα του πελάγους και λίγο πιο πέρα το νησί του Μανώλα, ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Παλιάς Αλοννήσου αναβίωσε το αλώνισμα, έφτιαξε παραδοσιακό τραχανά και κέρασε τους παρευρισκόμενους φουσκάκια και τσίπουρο υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής από τους ντόπιους οργανοπαίχτες Παναγή Παπαβασιλείου (βιολί) και Γιώργο Τζώρτζη (λαούτο).


Παναγής Παπαβασιλείου (βιολί)
Γιώργος Τζώρτζης (λαούτο)


© ΦΩΤΟ: ΦΙΛΙΤΣΑ ΘΕΜΕΛΗ

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια για τη συνολική εικόνα του blog σας. Μακάρι να "φυσάει κόντρα" και σε πολλές άλλες... νησίδες του διαδικτύου! Παρεμπιπτόντως, ευχαριστούμε και για την εγγραφή σας στο blog μας(eyrytixn.blogspot.com). Και από την πλευρά μας ήδη φιλοξενούμε τον ιστότοπό σας στη στήλη "ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ στα blogs των αναγνωστών μας". Καλή συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.