Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Επιστολή της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου

Επιστολή ενημέρωσης έστειλε η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου, την οποία υπογράφει ο πρόεδρός της κ. Ι. Κουκουλάκης.
«Αγαπητοί Συνάδελφοι, Συνεργάτες, Επιχειρηματίες της Σκιάθου,
Πέρασε ένας χρόνος από τις εκλογές της ΄Ενωσης Ξενοδόχων Σκιάθου.
Σας απευθύνω λοιπόν αυτή την επιστολή και επιθυμώ να σας ενημερώσω για τις εξελίξεις και την υλοποίηση των στόχων που σας είχαμε προαναγγείλει με επιστολή μας τον Μάρτιο
• Ο Χάρτης της Σκιάθου εκδόθηκε με επιτυχία και κυκλοφόρησε η δεύτερη έκδοση. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας αυτή και έχοντας την εμπειρία ο...
χάρτης συνέχεια θα βελτιώνεται. Η ανταπόκριση του κόσμου είναι θετική και ήδη έχουμε πολλές νέες συμμετοχές για την έκδοση 2012.
• Το έντυπο που περιέχει όλα τα ξενοδοχεία της Σκιάθου τυπώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2011 και κυκλοφόρησε σε όλες τις εκθέσεις.
• Το Δ.Σ του Συλλόγου έκρινε και αποφάσισε ότι θα πρέπει να υπάρξει μία ετήσια εισφορά των μελών, η οποία ανέρχεται σε 10 ευρώ ανά δωμάτιο
• Τον Ιούνιο με πρωτοβουλία της Ένωσης διοργανώθηκε έκθεση έργων του παγκοσμίου φήμης Έλληνα γλύπτη και ζωγράφου Φ.Τσιάρα. Τα έργα του εκτίθενται στα ξενοδοχεία Skiathos Palace, Mandraki village Arco, Kassandra και La Piscine Art hotel. Η έκθεση των έργων συνεχίζεται και σύντομα θα επισκεφθεί την Σκιάθο ο καλλιτέχνης.
• Οι τηλεοπτικοί σταθμοί ΑΣΤΡΑ και STAR καθημερινά προβάλλουν ανταποκρίσεις από την Σκιάθο
• Επίσης η εφημερίδα ESPRESSO και εκδοτικός όμιλος που διαχειρίζεται 8 περιοδικά κάθε Εβδομάδα κάνουν δισέλιδα αφιερώματα στην Σκιάθο.
• Κατά καιρούς φιλοξενούμε δημοσιογράφους του ελληνικού και ξένου ημερήσιου και περιοδικού Τύπου οι οποίοι κάνουν αφιερώματα στην Σκιάθο.
• Τον μήνα Ιούνιο ο διάσημος ηθοποιός Mark Wilson, ένας από τους πρωταγωνιστές του έργου Harry Potter, ανέγνωσε στο BBC4, τέσσερα διηγήματα του Παπαδιαμάντη μεταξύ των οποίων και τα «Ρόδινα Ακρογιάλια». Έγινε ειδικό αφιέρωμα και αναμεταδόθηκε η εκπομπή από το RADIO TIMES.
• Συνεχίζουμε την προσπάθεια να εξοικονομούμε έσοδα για την Ένωση και την προβολή της Σκιάθου μέσω της αγοράς προϊόντων συγκεκριμένων εταιριών, κατόπιν ειδικής συμφωνίας για ειδικές εκπτώσεις. Την πρωτοποριακή αυτή ιδέα στήριξαν και πολλοί άλλοι επιχειρηματίες που δεν ανήκουν στην ξενοδοχειακή οικογένεια.
Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη του Συλλόγου και όλους τους επιχειρηματίες που με την συμμετοχή τους ενισχύουν και υποστηρίζουν τις προσπάθειες της Ένωσης Ξενοδόχων. Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για τους στόχους της Ένωσης για το 2012.
Με εκτίμηση,
Ι. Κουκουλάκης
Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου»

2 σχόλια:

  1. ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ??
    ΑΠΛΑ ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ Η ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ

    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΣΚΟΠΡΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Γιάννη,
    Συγχαίρουμε εσένα και τους συνεργάτες σας για τις έως τώρα επιτυχίες σας και δράσεις.
    Σε ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία που έχουμε και είμαι σίγουρος ότι αυτή θα ενταθεί στο μέλλον με καλύτερα ακόμη αποτελέσματα.
    Η προσπάθεια για την τουριστική προβολή της περιοχής θα συνεχιστεί και με την συνεργασία της Ένωσης Ξενοδόχων Αλοννήσου αφού ο προορισμός είναι κοινός Σκιάθος, Σκόπελος, Αλόννησος.
    Καλή συνέχεια.
    Ιωάννης Γιολδάσης
    Πρόεδρος του Δ.Σ
    Ένωσης Ξενοδόχων Σκοπέλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.