Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Συνεδριάζει το Δ. Σ. Σκοπέλου

Tην Τετάρτη, 6 Ιουλίου, στις 7.30 μ.μ. συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σκοπέλου μετά από πρόσκληση του προέδρου τού Δ.Σ. κ. Κ. Σκούρα.
Μια συνεδρίαση που αναμένεται ενδιαφέρουσα, κυρίως για την προ ημερησίας συζήτηση που θα γίνει...

20 σχόλια:

  1. Οι σκοπελιτες την τεταρτη να ανοιξουν τους δεκτες της τηλεορασης για να παρακολουθησουν την συγγεκριμενη συνεδριαση του Δ.Σ διοτι ειναι πολυ ενδιαφερουσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ INTERNET WI-FI ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ?

    -- ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 21 ΤΟΥ ΙΟΥΝΗ) ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ?
    ΤΡΑΧΑΝΑΣ - ΓΙΔΑ - ΣΑΡΔΕΛΟΒΡΑΔΟ - ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΑΡΦΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!! (ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΚΟΥΡΕΒΟΥΝΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΑΤΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ!!!)
    ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΦΙΛΟΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.... ΕΚΤΟΣ ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.. ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επί τη ευκαιρία, να υπενθυμίσω ότι η αποβολή του Δημοτικού Συμβούλου κυρίου Νικολάου Βαφίνη από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, εις την προηγούμενη Συνεδρίαση, είχε ως αποτέλεσμα να διεξαχθεί το υπόλοιπον της Συνεδριάσεως ήρεμα και πολιτισμένα.
    Εις το εξής, καλόν θα είναι να φροντίσουν οι κύριοι κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι να φέρονται ευπρεπώς κατά τις Συνεδριάσεις, αφ’ ενός δια να μην αποβάλλονται και αφ’ ετέρου διότι τους παρακολουθούμε πλέον από τους δέκτες των οικιών μας και είμεθα εις θέσιν να τους κρίνουμε, ιδίοις όμμασι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλη η προσπαθεια να εχουμε πλειρη ενειμερωση απο το σπιτη μας,θα θελα να επισημανω ομως να προσεχουνε να μην κλινουνε τα μικροφωνα οταν δεν θελουνε να ακουστουνε ,θελουμε πλειρη [διαφανια]οπωσ λεει και ο αρχων του νησιου μας κ ΜΙΧΕΛΗΣ. Ευχαριστω και καλη ακρωαση απο ολους τουσ σκοπελιτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το πράγμα έχει καταντήσει ήδη μονότονο. Οι μισοί μιλάνε λέγοντας συνεχώς τα ίδια πράγματα και οι άλλοι μισοί .....σιγήν ιχθύος.
    Το ενδιαφέρον για όσους το παρακολουθήσουν θα είναι ο χειρισμός της "επικοινωνιακής γκάφας" από τον "Πρόεδρο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φιλε Τιγρη μα τι λες τωρα εδω εχουμε το νερο στο γδι !!! σιγα μην ασχοληθουν για ιντερνετ και wi-fi εχουν αλλα πραγματα να ασχοληθουν π.χ. καθαριοτητα...να κλεισουμε τις τρυπες στην ασφαλτο..... να αποψιλωσουν τα χορταριασμενα μονοπατια και τον κυριο δρομο απο τα πευκουνια γιατι αν καποιος πεταξει καμια γοπα αναμενη θα γινει η περιοχη αυτη σκετο δαδι και μετα θα ψαχνουν να βρουν το κουτι με τα σπιρτα.... αλλα τοτε θα ξερουμε πιοι ειναι οι υπευθυνοι, θα ειναι αυτοι που δεν μεριμνησαν να καθαριστουν οι δρομοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητό blog,
    Όπως φαίνεται από την παρούσα ανάρτησή σας, αυτή δημοσιεύτηκε την Κυριακή, 3 Ιουλίου 2011, στις 11:30 π.μ.
    Πως γνωρίζατε από τότε, ότι ένα θέμα το οποίο δεν είναι γραμμένο στην ημερήσια διάταξη είναι ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ και θα συζητηθεί προ ημερήσιας διάταξης;
    Μου φαίνεται κάπως παράξενο και γι’ αυτόν τον λόγο ρωτάω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. συνέχεια…
    Μου κάνει εντύπωση επίσης και το πρώτο σχόλιο αυτής της ανάρτησης, την ίδια ημέρα, στις 3 Ιουλίου 2011 3:55 μ.μ., από αναγνώστη σας με το υποκοριστικό ΤΕΝ, το οποίο παροτρύνει τους Σκοπελίτες την Τετάρτη να ανοίξουν τους δέκτες της τηλεόρασης για να παρακολουθήσουν τη συγκεκριμένη συνεδρίαση του Δ.Σ. διότι θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα.
    Μήπως υπάρχει κάποιο κακόβουλο οργανωμένο σχέδιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Aγαπητέ/η
    η ανάρτηση γράφει για ενδιαφέρουσα συζήτηση και όχι για κακόβουλο σχέδιο...
    Αν γίνει συζήτηση, καλώς να γίνει, δημοκρατία έχουμε.
    Αν υπάρχει «κακόβουλο σχέδιο», ο πρόεδρος του Δ.Σ. είναι ικανός για να δώσει λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Mα τι είναι είναι αυτά που γράφετε 1 η ώρα το πρωί. Άκου «κακόβουλο οργανωμένο σχέδιο». Σιγά μην καταλάβουν και τα θερινά ανάκτορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ΄΄΄ΤΥΧΑΙΟ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Tα θέματα έχουν αναρτηθεί στο www.skopelos.gov.gr εδώ και μία εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. φιλε 6´10 μ μ απλλα τα θεματα ειναι αναρτιμενα στο σαιτ [δημοσ σκοπελου][τελαιυτεες ενειμερωσης],

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τελικα το συμβουλιο μεταδοθηκε σε στυλ βουβου κινηματογραφου.ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. καλημερα στην σκοπελο γιατη εκλεισαν της καμερες χθες το βραδη και δεν ενυμερωθηκαμε για τα θεματα που μας ενδιαφερουνε´´´´´

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΩΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ

    ΤΟΥ Δ.Ν.Τ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ??

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χωρίς ΔΝΤ δε θα έπαιρναν σύνταξη οι γονείς σου και ούτε εσύ το μισθό σου απο το Δήμο ή το Δημόσιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τόσα πολλά λεφτά για συντάξεις και μισθούς? Μάλλον τελικά κάπου αλλού πάνε τα λεφτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μόνο μισθούς και συντάξεις νομίζεις ότι είναι τα εξοδα. Δεν υπάρχουν έξοδα για καυσιμα, για υποδομές για για για για για?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Για τόκους δανείων, για 120.000.000 € κάθε χρόνο που χάνονται από κακοδιαχείριση,για ΜΚΟ, για μίζες, για να τα τρώμε μαζί...Ευτυχώς τώρα με τα νέα μέτρα και την υψηλή φορολογία θα είναι καλύτερα τα πράγματα και δεν θα έχουμε τόσο πολύ ανάγκη το ΔΝΤ και θα έρθει και η ανάπτυξη της οικονομίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.