Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Ο Γ. Μιχελής στο «Μένουμε Ελλάδα»

Στη δημοφιλή εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα» που παρουσιάζουν οι Γιώργος Αμυράς και Ρένια Τσιτσιμπίκου και προβάλλεται καθημερινά 13.00 – 15.00 από το κανάλι της ΝΕΤ, θα μιλήσει σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής με σύνδεση μέσω Skype.

17 σχόλια:

  1. Όταν ήρθε ανταποκριτής πέρσι στο Νησί ο τότε Δήμος δεν τους έδωσε σημασία και μόνο ο Ν.Ι.Κ.Ο.Σ. ενδιαφέρθηκε (παροχή σκάφους )να δώσει χέρι βοηθείας.
    Και τώρα πάλη ο Ν.Ι.Κ.Ο.Σ. από ότι ξέρω το κανόνισε (Δ.Ι.Ε.Β.Α. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ) .
    Μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή και περιεκτική παρουσία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παμε ολοταχως για τις 200 μερες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.... ΤΟ ,,ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ,, ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ Ο Κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΧΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΞΩ ΗΡΘΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΑΥΤΗΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΡΘΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ... ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων η Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου πέρυσι φιλοξένησε το συνεργείο της εκπομπής.

    Ιωάννης Γιολδάσης
    Πρόεδρος του Δ.Σ.
    Ένωσης Ξενοδόχων Σκοπέλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο στην ένωση Ξενοδόχων , το ποιος ξέρει ποιων από το ΜΈΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ και με ποιον είναι παιδικός φίλος ποιος που μένει εδώ και χρόνια στο Νησί το ξέρουν και τα ψάρια ...........
    Μάλλον έτσι είναι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ είχα έναν παπού που πολέμησε με τον παπού της παρουσιάστριας του «Μένουμε Ελλάδα» Ρένιας Τσιτσιμπίκου, στο αλβανικό μέτωπο! Νομίζω ότι εξ αιτίας αυτής της γνωριμίας ήρθε το συνεργείο στη Σκόπελο!

    Έλεος... με τις αυτοπροβολές σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Ρένια παλιά, σχέδον κάθε καλοκαίρι και μερικές φορές ακόμα και πάσχα ήταν στη Σκόπελο και είχε πολλές γνωριμίες, τώρα τι ψάχνετε να βρείτε, ότι γίνεται καλό είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 26 Ιουλίου 2011 9:08 π.μ.
    Γεια σου παππού πολεμιστή αν ζούσε τώρα ο παππούς σου θα ντρεπόταν για το πως καταντήσαμε οι Σκοπελίτες .....................
    Και καλό είναι όποιος προσφέρει να προβάλετε κύριε σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι ενδεικτικό του ξεπεσμού και της παρακμής της τουριστικής μας πολιτικής ως νησιού. Ένα απλό link με skype(ευπρόσωπο, καλοδεχούμενο και επιτυχημένο) σε μια τουριστική εκπομπή με αυτό το ρόλο, έγινε αντικείμενο καπηλείας από ένα σωρό "ευεργέτες".
    Αυτονόητα είναι αυτά τα πράγματα κύριοι. Αν θέλουμε να εισπράττουμε, πρέπει και να επενδύσουμε. Αν σταματούσαμε να κοκορευόμαστε για το ποιος είναι καλύτερος πατριώτης και κάναμε ο καθένας το καλύτερο που μπορεί για τον τόπο μας τα πράγματα θα ήταν σίγουρα καλύτερα για εμάς. Ο τουρισμός μας θα ήταν ποιοτικότερος και δεν θα χρειαζόταν να γεμίσουμε το νησί με αφίσες "οπισθίων" για να τέρπονται τα λιγούρια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Νομίζω πως τα πράγματα είναι απλά. καθένας που έχει οποιαδήποτε γνωριμία στα ΜΜΕ και τη χρησιμοποιεί για να προβληθεί ο τόπος του, σαν πράξη είναι αξιέπαινη γιατί δείχνει ότι νοιάζεται για το μέρος που ζει. Στην προκειμένη περίπτωση του ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ, όλες οι προβολές των περιοχών της Ελλάδας είναι προγραμματισμένες από την παραγωγή, δε θα μπορούσε να εξαιρεθεί η Σκόπελος.
    Μίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 10:37, εκτός από τις αφίσες, είχε στηθεί και γιγαντο-οθόνη μπροστά από σκάφος και πρόβαλε τις κοπέλες να περιφέρονται με τα στρινγκ, ενώ η παραλία ήταν γεμάτη κόσμο.Να δούμε πόσο ακόμα χαμήλα θα πέσουν ορισμένοι προκειμένου να προβάλλουν τις επιχειρήσεις τους και να τα κονομήσουν, μιλάμε για τον απόλυτο ξεπεσμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ... ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ... ΑΚΟΥ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ Ω ΦΙΛΕ. ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ. ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΙΝΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΜΕ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΘΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.(Η ΛΕΞΗ ΜΕΡΑΚΙ ΤΑ ΚΡΥΒΕΙ ΟΛΑ ΜΕΣΑ)

    Υ.Γ. ΓΙΑ ΤΟ ,,ΜΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ,, ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ,,ΣΚΟΠΕΛΙΤΙΚΑ ΝΕΑ,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν το βουλώνετε λέω εγώ και να στρωθείτε στη δουλεία να φέρουμε κόσμο ,γιατί με τα χάλια που έχουμε ούτε τα ξέκολα δεν είμαστε σε θέση να φιλοξενήσουμε . Το μόνο που ξέρουμε καλά να κάνουμε είναι η επιστήμη της ρουφιανιάς της καχυποψίας της ζήλιας του εγώ και τίποτα παραπάνω .
    Σίχαμα καταντήσαμε θα σηκωθούν οι προγονοί μας και θα μας γιουχάρουν . Ναι αυτοί που γύρναγαν με τα καΐκια τους απο την Ισπανία μέχρι τη μαύρη θάλασσα και ήταν αριστοκράτες , φέρνοντας πλούτο και πολιτισμό στο Νησί . Και μέσα σε μερικά χρόνια με το εύκολο χρήμα τα ισοπεδώσατε όλα ούτε η αξιοπρέπεια δεν σας έχει μείνει .
    Ντροπή μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΗΣ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 8.59
    ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙΣ Δ Ε Ν Ε Ι Ν Α Ι Ε Τ Σ Ι

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΤΙΣ 25/7 7.54 ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ,,ΣΚΟΠΕΛΙΤΙΚΑ ΝΕΑ,, ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΕ.....

    ΑΚΟΥΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ...ΔΗΛΑΔΗ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΦΑΤΕ ΜΑΤΙΑ ΨΑΡΙΑ....ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΒΛΟΓΚ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ Η ΓΚΛΑΒΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πολεμος για το μενουμε ελλαδα;ελεος!!!!οτι γινεται καλο!!!καντε μια βολτα απο προβια μεχρι καρυατιδες κι απο μυλο μεχρι γλυφονερι...φοβασαι να περασεις απο την ερημια..θυμηθειτε δεκαετια 80-90!!!2011;;;τι καναμε;ο σωζον εαυτο σωθητο απο δω και περα κι ακομα μαλωνουμε;αντι να ειμαστε μια γροθια;;για την οποια αναπτυξη του νησιου ΜΑΣ;και πια για την.....ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σύμμαχοι στην επιβίωση ΜΟΝΑΧΟΥΣ - ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΥΣ (το γνωστό είδος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.