Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Βeach handball: Του χρόνου πανελλήνιο!

To διήμερο τουρνουά Beach Handball που πραγματοποιήθηκε στην αμμουδιά στο λιμάνι της Σκοπέλου πριν 2 περίπου εβδομάδες, με συμμετοχή γυναικείων και ανδρικών ομάδων από τη Λαμία και το Βόλο ήταν, κατά τους διοργανωτές, μία καλή δοκιμή για να δουν αν στη Σκόπελο μπορούν να γίνουν τέτοιες αθλητικές συναντήσεις. Το συμπέρασμα ήταν θετικό και έτσι του χρόνου προγραμματίζεται να ενταχθεί το τουρνουά της Σκοπέλου στο επίσημο πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Με την ευκαιρία αυτή η οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί όλες τις...
ομάδες και τους παράγοντες που τίμησαν με την παρουσία τους το τουρνουά, όπως επίσης την ΔΗΚΕΣ και τον πρόεδρό της Γιώργο Λαγουδάκη, τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου Πάνο Μελαχροινάκη και τους Αμπελάκια Κ., Μπετσάνη Π., Γιολδάση Γ., Καθηνιώτη Πρ., Ακριβόπουλο Χρ., Παπαδόπουλο Θ., Κυριάκη Π., Μπακόπουλο Χρ., Χρυσοφό Στ., Μούρμουρα Αλ., Χατζητρακόσα Γ., Καριοφύλλη Δ., Μάριο Γιαννουράκο, και Λεχ Ελισ.
Επίσης θερμά ευχαριστούν τους χορηγούς του τουρνουά: Obrelles bar, Αφοί Κοχύλη, Λεμονή Σπύρο, Λεμονή Φιλιππή, Κάβα Σκλάβου, Κυρά Λένη, Ραμαντάνη Φιλ., Πρακτορείο Κοσύφη Απ., Madro Travel, Λεμονή Ιω., Αμπελάκια Μ., Andreou Tech, Μιχελή Τάσο, Dj Sofos, Dj Rahan, Sunrise, Regina, Aeolos, Aegeon, Νάστας, Ακταίον, Κύματα, La Costa, Μαγγάλι, Καράβια καφέ, Ammos club.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.