Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Aδελφοποίηση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Αγ. Γεωργίου Κύπρου και Νήσου Σκοπέλου

«Υπό την προστασία του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου και του Αγίου Ρηγίνου και με τις θερμές ευχές του Δημάρχου Σκοπέλου κ. Γιώργου Μιχελή, συνήλθαμε σήμερα Σάββατο 16 Ιουλίου 2011 στο όμορφο νησί των Σποράδων Σκόπελο, τα διοικητικά συμβούλια των συλλόγων παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Αγίου Γεωργίου Κύπρου και νήσου Σκοπέλου και συναποφασίσαμε ομόφωνα την αδελφοποίηση των Συλλόγων μας.»
Το παραπάνω κείμενο υπεγράφη από τον πρόεδρο των παλαιμάχων Κύπρου «Άγιος Γεώργιος» Γιώργο Παπαμωυσέως, τον πρόεδρο των παλαιμάχων Α.Ο. Σκοπέλου Δημήτρη Καριοφύλλη και τον Δήμαρχο Γιώργο Μιχελή επισημοποιώντας την αδελφοποίηση των δύο συλλόγων.

5 σχόλια:

  1. ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΜΠΑΟΥΛΟ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΗΝΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η προβολή του νησιού μας δεν γίνεται λογαριάζοντας "λογιστικά" με χαρτί και μολύβι.
    Χρειάζεται λίγο περισσότερο η κοινή λογική για να καταλάβεις πόσο σημαντικό θα ήταν για το νησί μας αυτό που είχε ξεκινήσει ο Περίσσης με τις αδελφοποιήσεις. Η κίνηση με την Κερύνεια ήταν λαμπρή και θα κλαίγαμε λιγότερο τώρα αν οι επόμενοι Δημοτικοί άρχοντες είχαν ψυλλιαστεί πόσο καλό θα ήταν για τη Σκόπελο αν είχαμε κρατήσει αυτό το δίαυλο ανοιχτό......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΥ ΤΑ ΛΕΣ ΣΤΗΝ ΝΥΦΗ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΤ ΕΥΘΕΙΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ? ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΗΝ ΣΑΡΚΙΚΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ? ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΩΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ.ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ?? ΤΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.... ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ? ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΜΠΑΟΥΛΑ ΜΕ ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΦΑΕΙ Ο ΣΚΟΡΟΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε 4:49 μήπως εννοείς «σαρκαστική» ειρωνεία; γιατί «σαρκική» ειρωνία είναι κάτι άλλο που αδύνατο να υπάρχει στο κείμενο του Τίγρη.
    Καμμιά φορά για να γράψουμε γρήγορα τα σχόλια μπερδευόμαστε και μας βγαίνουν «μαργαριτάρια». Κι εγώ την έχω πατήσει.
    Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑΙ Α. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΕΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΑΜΕ... ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΡΓΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΟ ,,ΛΑΘΟΣ,, ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΩ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ,,ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ,, ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.