Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

HARSH DEMISE / "Something Out Of Nothing"

Το πρώτο άλμπουμ των HARSH DEMISE με τίτλο Something out of nothing κυκλοφορεί, ως ανεξάρτητη παραγωγή, στις 3 Απριλίου, ενώ λίγες μέρες μετά, στις 6 Απριλίου, η μπάντα γιορτάζει την αρχή του μουσικού της ταξιδιού με μια εμφάνιση στο six d.o.g.s όπου θα παίξουν για πρώτη φορά live όλα τα κομμάτια του δίσκου. Μαζί τους θα εμφανιστούν οι POTERGEIST και οι «δικοί μας» MAPLERUN.
Το “ανεξάρτητο” Something out of nothing περιέχει 9 κομμάτια, σε παραγωγή των HARSH DEMISE. Από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο κομμάτι γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι οι HARSH DEMISE μας προσφέρουν ένα δίσκο γεμάτο με 9 διαδοχικές “μεταλλικές” εκρήξεις. Οι εναλλαγές τόσο του ύφους όσο και των συναισθημάτων που πηγάζουν από τον δίσκο είναι κάτι παραπάνω από έντονες και περιμένουν από...
τον ακροατή να τις ανακαλύψει και να παίξουν με το μυαλό του.
Με πολλά δυναμικά live στο ενεργητικό τους και με οδηγό πάντα τον ρομαντισμό και την αγάπη σε αυτό που κάνουν, οι HARSH DEMISE έχουν καταφέρει να εδραιωθούν στις συνειδήσεις όλων των φανατικών του «σκληρού ήχου» ως μια από τις καλύτερες ανερχόμενες μπάντες στην Ελλάδα, αποδεικνύοντας το μέσα από το καινούργιο τους άλμπουμ Something out of nothing.
Ημερομηνία κυκλοφορίας CD
3 Απριλίου 2012
Release Live
6 Απριλίου 2012 | six d.o.g.s | 20:00 | Είσοδος ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.