Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Συνάντηση της Annette Groth με τον δήμαρχο Σκοπέλου Γιώργο Μιχελή

Η βουλευτής Annette Groth με τον Δήμαρχο Γιώργο Μιχελή
Στη Σκόπελο βρίσκεται μία φίλη της Ελλάδας, η βουλευτής της Αριστεράς (DIE LINK) και πρόεδρος της ελληνογερμανικής επιτροπής φιλίας του γερμανικού κοινοβουλίου Annette Groth η οποία επισκέφθηκε σήμερα τον Δήμαρχο Σκοπέλου Γιώργο Μιχελή, συνοδευόμενη από τον Επίτιμο Πρόξενο της Γερμανίας στο Βόλο κ. Γ. Παπαρίζο. Μετά την σύσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου, στην οποία συμμετείχε και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Σκούρας η κα Groth δήλωσε στις «Βόρειες Σποράδες»:
«Τον Ιούλιο ήμουν στην Πορταριά στο Βόλο για να παραβρεθώ στο Συνέδριο των Αριστερών Κομμάτων στην Ευρώπη και στη συνέχεια βρέθηκα στην Σκιάθο για ένα κοσνέρτο. Έτσι αποφάσισα να επιστρέψω για λίγες ημέρες διακοπών, όχι μόνο στην Σκιάθο, αλλά και στη Σκόπελο, καθώς συνάντησα τόσους πολλούς ανθρωπους που μου...
είπαν ότι η Σκόπελος είναι από τα ωραιότερα νησιά της Ελλάδας.
Μόλις φτάσαμε με τον σύζυγό μου και κάναμε μια βόλτα στο χωριό καταλάβαμε και οι ίδιοι πόσο όμορφη είναι. Όμως, εκτός από την ομορφιά της Σκοπέλου και τις διακοπές, ήθελα να συζητήσω με τον Δήμαρχο του νησιού, ώστε να βρούμε τρόπους στήριξης για την Σκόπελο. Να αντιστρέψουμε την άσχημη εικόνα της Ελλάδας, η οποία στη Γερμανία αρχίζει να αλλάζει και ο γερμανικός λαός συνειδητοποιεί πλέον ότι τα χρήματα που δίνονται στην Ελλάδα δεν φτάνουν στο λαό, αλλά στις τράπεζες.»
Ο Δήμαρχος Σκοπέλου μετά το τέλος της συζήτησης – σύσκεψης μας είπε:
«Είναι μια ευκαιρία τώρα που είναι η κα Groth στο νησί να επικοινωνήσουμε κι εμείς τα θέματα που έχει η νησιωτική Ελλάδα και ιδιαίτερα η Σκόπελος. Η κα Groth είναι στο γερμανικό Κοινοβούλιο και πρόεδρος της Ελληνογερμανικής Φιλίας, επομένως ένας λόγος παραπάνω να έρχεται στην Ελλάδα και είναι μεγάλη χαρά μας που την έχουμε στη Σκόπελο και μπορούμε να επικοινωνήσουμε απευθείας μαζί της και να δούμε τι μπορεί να γίνει στο κομμάτι αυτό της συνεργασίας.»

3 σχόλια:

  1. Πολύ θετικό. Τέτοιους φίλους θέλουμε. Μπράβο στην κ.Groth και στον κ.Μιχελή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ!!! ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και ο κυριος ΣΤΡΕΝΤΕΡ ειπε

    να μην πληρωσει ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ

    ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Κ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΛΙΤ.

    ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ
    ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ.
    ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

    Η ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ
    ΣΕ ΜΑΣ.

    ΑΟΥΦΙΤΕΖΕΝ
    Θ.Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.