Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα τεθεί το θέμα του Α.Ο. Σκοπέλου

Γενική Συνέλευση φίλων και μελών του Α.Ο. Σκοπέλου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Αυγούστου στην οποία παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Χρήστος Βασιλούδης και Γιάννης Καραγκιόζος, οι προπονητές των τμημάτων ποδοσφαίρου, βόλεϋ και πολεμικών τεχνών Δημήτρης Καριοφύλης, Γιάννης Τσακάλης και Μάνος Βασιλείου και πολλοί νεαροί αθλητές.
Ο πρόεδρος του Α.Ο. Σκοπέλου Γιώργος Κοχύλης αφού ανέφερε τις δραστηριότητες των τμημάτων τη χρονιά που πέρασε και τόνισε ότι όλα τα τμήματα και οι ακαδημίες απασχολούν περισσότερους από 150 νέους της Σκοπέλου, μίλησε για την γνωστή οικονομική κατάσταση του Ομίλου και ζήτησε από τον Δήμαρχο να συνδράμει ο Δήμος με μέρος των εξόδων του Ομίλου που ανέρχονται σε 25.000 ευρώ το χρόνο. «Ο καθένας χωριστά και όλοι μαζί ας αναλάβουμε τις ευθύνες μας...» είπε ο Γιώργος Κοχύλης κλείνοντας την ομιλία του.
Παίρνοντας τον λόγο ο επί σειρά ετών...
πρόεδρος του Α.Ο. Σκοπέλου Δημήτρης Καραθανάσης ζήτησε από την τοπική κοινωνία και την δημοτική αρχή να ξεκαθαρίσει τη θέση της, χαρακτήρισε τον Α.Ο. Σκοπέλου ναυαρχίδα του Αθλητισμού στη Σκόπελο, ενώ τόνισε ότι «δεν είναι δυνατόν Διοίκηση και αθλητές να αισθάνονται ένοχοι επειδή φορούν την φανέλα του Ομίλου.»
Ο Δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής απαντώντας είπε: «Πρέπει να δούμε την πραγματικότητα και η πραγματικότητα είναι η εξής: Τα χρήματα που λαμβάνει ο Δήμος από την κεντρική διοίκηση έχουν μειωθεί κατά 50%. Από 120.000 ευρώ που έπαιρνε, τώρα, αρχής γενομένης από τον Αύγουστο παίρνει περίπου 63.000. Όταν ο Δήμος χρειάζεται περίπου 110.000 ευρώ για μισθοδοσία καταλαβαίνετε ότι ούτε αυτή δεν μπορεί να καλύψει, χωριά οι υποχρεώσεις σε προμηθευτές, παλιά χρέη κλπ. Επομένως η άμεση οικονομική στήριξη στον Όμιλο φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη...»
Ο δήμαρχος είπε ότι θα γίνει προσπάθεια, αν και όταν μπορέσει ο Δήμος να εξοφλήσει το χρωστούμενο ποσό των 5.000 ευρώ που είχε ψηφιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά για το 2013 δεν βλέπει να υπάρχει δυνατότητα οικονομικής στήριξης εκτός από ένα συμβολικό ποσόν.
«Στόχος μας θα είναι η αναζήτηση χορηγών και σε αυτό ο Δήμος θα κάνει μεγάλη προσπάθεια...»
Στη συζήτηση που ακολούθησε και στην οποία ακούστηκαν αιχμές ότι δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης που κατονομάστηκαν «δεν πάνε τον Όμιλο» τέθηκε η πρόταση το θέμα να απασχολήσει το Δημοτικό Συμβούλιο μέσα στην εβδομάδα, να τοποθετηθούν όλες οι παρατάξεις και να παρθούν αποφάσεις...

6 σχόλια:

  1. Ο κ. Καραθανάσης είπε και άλλα πολλά γιατί δεν τα γράφετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είμαι πρακτικογράφος...
      Αφού τα γνωρίζετε γράψτε τα εσείς με την υπογραφή σας και εγώ αμέσως τα δημοσιεύω.

      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ Ή ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ!???!!!!

      ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΕΜ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ...

      Διαγραφή
  2. Ας μας πει ο κ. Κοχύλης όταν ήταν χρόνια Δημοτικός σύμβουλος σε πόσες γενικές συνελεύσεις άλλων σωματίων παραβρέθηκε αν και ήταν πάντα καλεσμένος παρακαλώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Ανώνυμο 20/8/2012, ώρα 12:21 μμ
    Ήταν δεν ήταν παρών, αυτά μπόρεσε αυτά πρόσφερε ο άνθρωπος -από το δικό του μετερίζι. Στο κάτω - κάτω το ποδόσφαιρο τον ενδιαφέρει τον Γιώργο. Είδες πολλούς δημοτικούς συμβούλους να παραβρίσκονται σε γενικές συνελεύσεις σωματείων και ποιούς?
    Φαντάζομαι πως αν τον ενδιέφεραν και τα άλλα σωματεία θα είχε φροντίσει να πηγαίνει στις γενικές συνελεύσεις –οι οποίες όμως… πότε άραγε έγιναν και δεν τις πήραμε χαμπάρι?

    * Οι Πρόεδροι των «ΑΛΛΩΝ» σωματείων πόσα χρόνια (!) έχουν να καλέσουν τα μέλη τους σε Γενική Συνέλευση?
    * Πόσα χρόνια έχουν να κάνουν δημόσιο απολογισμό?
    * Μήπως νομίζουν ότι επειδή τους ψήφισαν ως εκπροσώπους, τα σωματεία τους «ΑΝΗΚΟΥΝ» κιόλας?

    Για συμμαζευτείτε παρακαλώ, και πριν γράφετε -έστω και ανώνυμα- να σκέφτεστε τι γράφετε και μην πετάτε απλά μια «κοτσάνα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.