Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Κεφάλι και τέρμα για το Baximus;

Το BAXIMUS-ENGAIA, πήρε άλλη μία νίκη και συγχρόνως κατέθεσε στην επιτροπή ενστάσεων το πιστοποιητικό του σκάφους, αποφεύγοντας μια πιθανή ποινή. Δύο γεγονότα που το καθιστούν μεγάλο φαβορί για την τελική επικράτηση, δύο αγώνες πριν πέσει η αυλαία της ιστιοπλοϊκής φιέστας στις Βόρειες Σποράδες.
Το σκάφος του Θανάση Μπαξεβάνη, κέρδισε με διαφορά 2 λεπτών το ΟΞΥΓΟΝΟΝ, στην τέταρτη κούρσα της διοργάνωσης, την οποία ο πρόεδρος της επιτροπής αγώνων Στέφανος Μεταξιώτης, έστησε σε στίβο για πρίμα-όρτσα, 9 ν.μ, εκμεταλλευόμενος τη μικρή ταχύτητα του αέρα (7-8 ν.μ) καθώς και τη βορειανατολική διεύθυνσή του.
Ουδεμία αλλαγή σημειώθηκε στις θέσεις των σκαφών που...
διεκδικούν τις πρώτες θέσεις σε ORCi και IRC, εκτός από την προσπέραση του DE MAR A MAR στο SUERTE, για την πρώτη θέση στα ORCi κατηγορία Β’.
Τα αποτελέσματα μετά από 4 κούρσες
Γενική ORCi και IRC
1 BAXIMUS-ENGAIA Θανάσης Μπαξεβάνης
2 OXYGONON Λάζαρος Τσαλίκης
3 ANATELLOUSA AFRODITI Γιώργος Αυγερινός
Γενική ORCi κατηγορία Β’
1 DE MAR A MAR Νότης Μπατσής
2 SUERTE Νίκος Καλούσης
3 HAKUNA-MATATA Χρήστος Ρεντζίκας
Δόθηκε εκκίνηση του μεγάλου αγώνα της ΔΙΕΒΑ 2012 απόστασης 48 ν.μ. Τα σκάφη άφησαν πίσω τους το λιμάνι της Σκοπέλου με καλές συνθήκες αέρα και αφού καβατζάρουν από Αδέρφια – Πελέρισσα – Λυκόρεμα – Περιστερά – Αϊ Γιώργη, θα επιστρέψουν στην Σκόπελο. 
Τα αποτελέσματα του συγκεκριμένου αγώνα, ο οποίος έχει συντελεστή βαθμολογίας 1,50, θα είναι καθοριστικά για την ανακήρυξη του νικητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.