Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Η Φαύστα κσαναχτηπά

Η Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα Σκοπέλου θα επαναλάβει στις 31 Αυγούστου στον κινηματογράφο «Ορφέα» στις 9.30 μ.μ., την επιτυχημένη θεατρική παράσταση η Φαύστα (κλικ) του Μποστ ή αλλιώς Η απολεσθείς κόρη, μια ιλαροτραγωδία για ένα κοριτσάκι, το Ριτσάκι, που πάει να κολυμπήσει και το καταπίνει ένα ψάρι...
Η σκηνοθεσία είναι του Τάκη Μόσχου και οι ηθοποιοί και συντελεστές της παράστασης θα είναι αυτοί της προηγούμενης επιτυχίας (κλικ) που παρουσιάστηκε τον περασμένο Μάιο.

15 σχόλια:

  1. κσαναχτηπά¨ Εχετε ξεχάσει να γραφετε ελληνικά!
    Για το κσ στα ελληνικά έχουμε το γράμμα ¨ξ¨ ξαναχτυπά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι πολύ πσαγμένος/η... Γνωρίζεις και για την ύπαρξη του «ξ»..!
      Για τον Μποστ κσέρεις τίποτα;

      Διαγραφή
    2. Ίσως θα πρέπει να διορθωθεί και ένα σκίτσο του Mποστ που έχει τίτλο «ΤΟ ΜΗΡΑΙΟΝ ΠΣΑΡΙ»

      Καλό βράδυ...

      Διαγραφή
    3. ...όταν είναι σε ¨εισαγωγικά¨έτσι το γράφουμε γιατί το γράφει-το λέει ο Μποστ, διαφορετικά όχι....δε πειράζει ψιλά γράμματα για σας.

      Διαγραφή
    4. Τρομερό παράδειγμα Ελληνικής ημιμάθειας!
      Καλημέρα..

      Διαγραφή
    5. Τo "χτηπα" δε σε πιραξε ε; Το κανουναι σε αλλι τακσι αφτο;

      Διαγραφή
    6. 9:43. πρέπει να διαβάσετε το σχόλιο πιο πρεσεκτικά, νομίζω το γράφει σωστά!

      Διαγραφή
  2. “Κι η Τέχνη πρέπει, σ’ αυτούς τους καιρούς των αποφάσεων, ν’ αποφασίσει.
    Μπορεί να κάνει τον εαυτό της όργανο µιας µικρής µερίδας ορισµένων που παίζουν τις θεότητες της µοίρας για τους πολλούς και που απαιτούν µια πίστη που πρέπει πρώτ’ απ’ όλα να είναι τυφλή, και/ή µπορεί να σταθεί στο πλευρό των πολλών και να βάλει τη µοίρα τους στα δικά τους χέρια.


    Μπορεί να παραδώσει τον άνθρωπο στις συγχύσεις, τις αυταπάτες και τα θαύµατα, και µπορεί να παραδώσει τον κόσµο στον άνθρωπο.
    Μπορεί να µεγαλώσει την αµάθεια και µπορεί να µεγαλώσει τη γνώση.
    Μπορεί να κάνει έκκληση στις δυνάµεις που αποδείχνουν τη δύναµη τους καταστρέφοντας, και στις δυνάµεις που αποδείχνουν τη δύναµη τους βοηθώντας.

    Όποιος, σήµερα, θέλει να πολεµήσει την ψευτιά και την αµάθεια και να γράφει την αλήθεια έχει να ξεπεράσει το λιγότερο πέντε δυσκολίες.

    Πρέπει να έχει το θάρρος να γράφει την αλήθεια παρόλο που παντού την καταπνίγουν,

    την εξυπνάδα να την αναγνωρίσει παρόλο που τη σκεπάζουν παντού,

    την τέχνη να την κάνει ευκολοµεταχείριστη σαν όπλο,

    την κρίση να διαλέξει εκείνους που στα χέρια τους η αλήθεια θ’ αποχτήσει δύναµη, και

    την πονηριά να τη διαδώσει ανάµεσα τους”,

    Μπέρτολτ Μπρεχτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πόσο δίκιο έχει ο σπουδαίος Μπρεχτ! πόσο επίκαιρος! πάντα η ανθρωπότητα περνά, κατά κύκλους, τα ίδια και τα ίδια δεινά. Ενώ η ευημερία, που είναι νόμος, βρίσκεται διαρκώς στο στόχαστρο των ολίγων...

      Διαγραφή
  3. ενω ειναι απλο να πουμε ,< αχ δεν πηγε το μυολο μου στον μποστ>και να ληξει το θεμα και να παμε πιο περα στην κριτικη μας,συνεχιζουμε σαν να μην υπαρχει στη γλωσσα μας τιποτε αλλο εκτος απο την ορθογραφια.θελω να πω οτι ειναι αξιεπαινη η προσπαθεια των παιδιων και καλυτερα να το αποδεχτουμε αυτο και να κανουμε ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ κριτικη για να γινουν εστω λιγο καλυτερα ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ μας κοινωνια.αν εχω καποια λαθη παρακαλω να μου τα επισημανετε και ΞΑΝΑΠΑΡΑΚΑΛΩ με ηπιο τροπο.ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΕ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΝΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟ ΘΥΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η θεωρητικη καταρτιση ειναι πολυ σημαντικο πραγμα.ομως μεχρι να γινει πραξη περναει σαραντα και περισσοτερα κυμματα.εχοντας γνωμονα την θεωρια, προσπαθουμε στην πραξη.ο,τι μπορει ο καθενας,και οι γυρω μπορουν να διορθωνουν,χωρις να ξεχνανε οτι< ανθρωποι ειμαστε και σφαλματα κανουμε>.θελουμε να μαθαινουμε και σας ευχαριστουμε.επισης μπορειτε και εσεις να τα κανετε καλυτερα μαζι μας η και μονος η μονη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αντε καλοι μου και στην επιδαυρο.Εζησα την αγωνια και την χαρα τησ επιτυχια σας απο σχεδον κοντα και σας συγχαιρω απο καρδιας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. να το φέρουμε στην Αθήνα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.