Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Ό,τι πει …η τρόικα


Το θέμα της τιμής των ακριβών εισιτηρίων για τις μετακινήσεις από και προς τις Σποράδες παρέμεινε άλυτο καθώς παραπέμφθηκε στην ...τρόικα!
Χωρίς αποτέλεσμα η χθεσινή συνάντηση στο υπουργείο Ναυτιλίας, όπου οι δήμαρχοι Βαφίνης, Μιχελής και Πλωμαρίτης, είδαν, αντί του υπουργού, τους δύο γενικούς γραμματείς και κατέθεσαν τα αιτήματά τους, που σχετίζονται κυρίως με την ανάπτυξη του τουρισμού.
Οι γενικοί γραμματείς σημείωσαν ότι «δεν μπορεί το Υπουργείο να καθορίσει τις τιμές ή να ζητήσει μειώσεις όταν το κόστος των καυσίμων αυξάνεται συνεχώς». Οι δήμαρχοι ωστόσο επέμειναν και ζήτησαν να εφαρμοστεί το μέτρο του μεταφορικού ισοδύναμου, δηλαδή να υπάρχει αντιστοιχία της τιμής του εισιτηρίου με τα μίλια, όπως συμβαίνει στην ηπειρωτική χώρα με τα χιλιόμετρα, ωστόσο απάντηση, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν δόθηκε.

1 σχόλιο:

  1. ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΑΚΡΙΒΩΤΕΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

    ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΝΑ ΜΙΛΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ.

    ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΑΥΤΟ Η ΤΡΟΙΚΑ ΚΥΡΙΟΙ
    ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.
    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ .
    ΟΛΛΕΣ ΟΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΠΤΩΣΗ 50% ΕΚΤΟΣ

    ΤΗΣ "ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ"... ΣΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ.
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

    Δ.ΘΕΟΔΩΡΕΛΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.