Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Διάπλους Βορείου Αιγαίου με καγιάκ

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της αποστολής του 2011, του διάπλου των 250 ναυτικών μιλίων με καγιάκ από την Ερέτρια έως το Ηράκλειο Κρήτης για το Χαμόγελο του Παιδιού, οι κωπηλάτες του South Evian Gulf team, Άγγελος Χριστοφίδης και Κώστας Μανατάκης, επιστρέφουν στην ανοιχτή θάλασσα για το νέο τους εγχείρημα: τον διάπλου Βορείου Αιγαίου με καγιάκ για την Κιβωτό του Κόσμου, ένα εξίσου απαιτητικό ταξίδι 210 ναυτικών μιλίων, αφιερωμένο στα παιδιά της Κιβωτού.
Η αποστολή θα ξεκινήσει στις 9 Σεπτεμβρίου 2012 από...
τη Σιθωνία Χαλκιδικής με προορισμό την Ερέτρια, μέσω Βορείων Σποράδων (Ψαθούρα, Γιούρα, Κυρά Παναγιά, Αλόννησος Σκόπελος Σκιάθος). Με κύριο μήνυμα «Ελάτε συνταξιδιώτες!» οι κωπηλάτες και τα μέλη του South Evian Gulf team απευθύνουν κάλεσμα προς όλους, για την ενίσχυση με κάθε τρόπο του δύσκολου έργου της Κιβωτού: με εθελοντική συνεισφορά και με συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και χρημάτων. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αποστολή καθώς και καθημερινή ενημέρωση με νέα από την προετοιμασία και το ταξίδι, μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο:

1 σχόλιο:

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.