Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Η Aegean Regatta 2013 τερματίζει Σκόπελο

Τεράστια η επιτυχία των ανθρώπων του Ν.Ι.Κ.Ο.Σ. αφού οι προσπάθειες του Προέδρου Θανάση Φαδάκη καρποφόρησαν και στην τελετή λήξης στη Σύρο ανακοινώθηκε η Σκόπελος ως τερματισμός για την AEGEAN REGGATTA 2013.
Οι Διεθνείς Ιστιοπλοϊκοί Αγώνες Aegean Regatta διοργανώνονται από το 2001 από τη Γ. Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, την Επιτροπή Ανοικτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και τους Ναυτικούς Ομίλους των νησιών του Αιγαίου. Μέχρι το 2011 η Aegean Regatta πέρασε από τα νησιά, Λέσβο, Χίο, Οινούσσες, Σάμο, Λέρο, Ικαρία, Κω, Σύμη, Ρόδο, Λήμνο, Σαμοθράκη, Άνδρο, Λειψούς, Πάτμο, Αστυπάλαια, Τήλο, Σκόπελο, Αμοργό, Κάλυμνο, Νίσυρο, Θάσο και συνεχίζει να επισκέπτεται νέους προορισμούς. Κάθε χρόνο οι συμμετοχές των σκαφών φτάνουν...
κατά μέσο όρο τις 80-100 με άμεση συνέπεια μία μεταφορά περισσότερων από 1.000 ιστιοπλόων από νησί σε νησί με πολλά συνεπαγόμενα οφέλη για την τοπική οικονομία και την τουριστική προβολή.
Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν περισσότερα από 100 σκάφη και πληρώματα από χώρες του εξωτερικού όπως η Ρωσία, η Ουκρανία, η Αγγλία, η Μάλτα, το Βέλγιο και η Κύπρος. Επιπλέον, υπάρχει μεγάλη προβολή των αγώνων και των νησιών που τους φιλοξενούν κατ΄ επέκταση, καθώς πέραν των καθιερωμένων τρόπων προβολής μέσω ενημερωτικών εκπομπών, διαφημιστικών σποτ και αφιερωμάτων σε έντυπα μέσα, τη φετινή διοργάνωση έχει κάλυψη η Icarus Sailing Media που συνεπάγεται την προβολή σε όλα τα sailing media του εξωτερικού.
Ο Πρόεδρος του τοπικού Ναυτικού ομίλου Ν.Ι.Κ.Ο.Σ. Θανάσης Φαδάκης δήλωσε στις «Βόρειες Σποράδες»:
«Πρόκειται για μεγάλη επιτυχία μια και για δεύτερη φορά από την επαναδραστηριοποίηση του Ν.Ι.Κ.Ο.Σ. το 2007, έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε στο όμορφο Νησί μας την AEGEAN REGGATTA, της οποίας η προσφορά της στην ανάπτυξη του τουρισμού και στην προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό είναι σημαντική και αδιαμφισβήτητη. Αν αναλογιστούμε δε το γεγονός ότι η Σκόπελος είναι τελευταίος προορισμός και λήξη, αυτό σημαίνει ότι τα άτομα που θα παραβρίσκονται στο Νησί θα ξεπεράσουν τα 2000, μιας και οι αθλητές ιστιοπλόοι συνοδεύονται από τις οικογένειες τους, φίλους κλπ.» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.