Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Παρουσίαση βιβλίων του Γ. Σανιδά

Το Σάββατο 18 Αυγούστου στις 9.00 μ.μ., στα πλαίσια της ετήσιας Έκθεσης Βιβλίου που γίνεται στο Δημοτικό Πάρκο στην Ανατολική Παραλία της Σκιάθου, θα γίνει η παρουσίαση των βιβλίων «Το παιδί της Βασίλισσας» και «Λοχία γιατί (δεν) εκινήθης» του Σκιαθίτη οικονομολόγου Γιώργου Σανιδά. Θα προλογίσει και θα σχολιάσει τα βιβλία η Αναστασία Φιλαρέτου, Τοπογράφος Μηχανικόςενώ ο ίδιος θα...
μιλήσει για τη σχέση του με το νησί από την στιγμή που έφυγε για σπουδές στην Θεσσαλονίκη.
Η εκδήλωση οργανώθηκε από τα βιβλιοπωλεία της Ελένης Καρφιτσοπούλου και της Πηνελόπης Τρακόσα με την χορηγία της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Σκιάθου και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Σκιάθου.
Ο Γιώργος Αδ. Σανιδάς:
    Γεννήθηκε στη Σκιάθο το 1963 όπου και τελείωσε και το Λύκειο.
    Είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης όπου ζει και εργάζεται ως Διευθυντής του Συνεταιρισμού Ηλεκτρολόγων Βορείου Ελλάδος.
    Ασχολείται με την συγγραφή από μαθητής του Λυκείου και έχει εκδώσει τα έργα του «Πρωτοετής Φοιτητής», « Οι Συνεταιρισμοί των Ηλεκτρολόγων στην Κοινωνική Οικονομία», «Έρευνα – μελέτη για τον τουρισμό και τη Σκιάθο »
    Έχει ολοκληρώσει και τα «Θεατρικά Παραμύθια» (τέσσερα παραμύθια σε μορφή διαλόγων).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.