Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Σχετικά με το δημοσίευμα «περί σημαίας...»

Επανέρχεται, με σημερινό δελτίο Τύπου, το Γραφείο Δημάρχου Σκοπέλου, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, σχετικά με την ύποπτη, όπως την χαρακτηρίζει, ανάρτηση «περί σημαίας», που αναδημοσιεύθηκε τυφλά σε εκατοντάδες, ηλεκτρονικά κυρίως, ΜΜΕ.
Διαβάστε το Δελτίο Τύπου κάνοντας κλικ εδώ.

4 σχόλια:

  1. Ουδέν σχόλιον; Βρε μπας και είχε δίκιο το άλλο μπλογκ; Μπας και αυτή η φωτό είναι μοντάζ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ 17 / 8 / 2012 2:08 π.μ.
      Βρε μπας και είσαι γελοίος ;

      Διαγραφή
    2. Πατριώτ' το να είσαι γελοίος-εύκολα κανείς να το μπερδέψει με το αστείος-δε βλάφτ'. Το να λειτουργείς όμως προβοκατόρικα εις βάρος του τόπου σου και κυρίως των ανθρώπων είναι από επικίνδυνο έως εγκληματικό.

      Διαγραφή
  2. Γα τον Ανώνυμο 17 Αυγούστου 2012 2:08 π.μ.

    Από ότι καταλαβαίνω από την παραπάνω στιχομυθία, έγραψες ένα "αστείο" σχόλιο, που έτερος "θερμός" blogger το εξέλαβε διαφορετικά και σε είπε "γελοίο".

    Συμφωνώ μαζί του. Καλά έκανε και σε αποκάλεσε "γελοίο".

    Διότι φίλε μου, στη συγκεκριμένη ανάρτηση δεν υπάρχει χώρος για αστεϊσμούς, αλλά ούτε περιθώρια αντιμετώπισης του γεγονότος “ελαφρά τη καρδία”.

    Κι αυτό στο λέω συνειδητά, μιας και δεν είδα κανέναν μέχρι στιγμής από όλους εσάς τους “ανώνυμους” και “ελαφρούς” bloggers να βγείτε είτε ανώνυμα, είτε επώνυμα και να κατακρίνετε την αισχρή προσβολή της προβοκατόρικης (όπως κι εσύ παραδέχεσαι παραπάνω) ανάρτησης, εις βάρος του τόπου μας και των κατοίκων του.

    Λοιπόν νέε μου, “άμυαλε και ελαφρέ”, αστειάκια είναι καλύτερα να ανταλλάσεις με τους φίλους σου στην προσωπική σου σελίδα στο Facebook. Όχι εδώ. Όχι όλα στο ίδιο τσουβάλι.

    Μπες στο google, γράψε τις λέξεις “τούρκικη σημαία Σκόπελος” και τότε θα καταλάβεις τι εννοώ κα πόσο σοβαρά μας έβλαψε όλους αυτή η αθλιότητα .

    Φιλικά,
    αναγνώστης Η.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.