Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Γιάννης Καραγκιόζος: Η εσκεμμένη αναβλητικότητα είναι πολύ χειρότερη από την ξεκάθαρη πολιτική άρνηση

Από τον δημοτικό σύμβουλο Σκοπέλου κ. Γιάννη Καραγκιόζο οι «Βόρειες Σποράδες» ζήτησαν να πάρει θέση για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τον Α.Ο. Σκοπέλου. O κ. Καραγκιόζος απάντησε με την ακόλουθη αποκλειστική δήλωση:
Την 19η.08.2012 κατά την διάρκεια της Γενικής Συνελεύσεως του Α.Ο. Σκοπέλου, συζητώντας για το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει ο Α.Ο.Σ., ο κ. Δήμαρχος Σκοπέλου δεσμεύτηκε ενώπιον των παρισταμένων, δηλαδή, μελών Δ.Σ., δημοτικών συμβούλων, αθλητών και λοιπών ενδιαφερομένων πολιτών, ότι εντός των προσεχών ημερών θα συνεκαλείτο Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα τον αθλητισμό στη Σκόπελο και τον Α.Ο. Σκοπέλου. Δυστυχώς κάτι τέτοιο παρατηρώ ότι δεν αποτελεί μάλλον προτεραιότητα για τη σημερινή δημοτική αρχή.
Επειδή ο αθλητισμός αποτελεί θεμελιώδη μεταξύ...
άλλων παράγοντα αρμονίας και ευημερίας για την κοινωνία και τα μέλη της.
Επειδή η πορεία του Α.Ο. Σκοπέλου είναι συνυφασμένη με την κοινωνική πρόοδο στον τόπο μας, όπως αυτή γίνεται εμφανής μέσα από τις αθλητικές του δράσεις.
Επειδή η εσκεμμένη αναβλητικότητα είναι πολύ χειρότερη από την ξεκάθαρη πολιτική άρνηση.
Θεωρώ επιβεβλημένη την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου και μάλιστα πριν την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος.
(Σ.τ.Γ.) Την ημέρα που έλαβε χώρα η Γ.Σ. του Α.Ο.Σ. σημειώθηκε και η κλοπή του ποδηλάτου ενός λιλιπούτειου φίλου μου. Δεν ανησυχώ τόσο πολύ για εκείνον, διότι ευτυχώς οι γονείς του τον ανατρέφουν με όλα τα απαραίτητα πνευματικά, ψυχικά και αθλητικά εφόδια προκειμένου να έχει μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα κατά την ενηλικίωσή του. Ωστόσο ανησυχώ για το παρόν και το μέλλον του κατά πάσα πιθανότητα συνομηλίκου του δράστη. Ας προβληματιστούμε όλοι…
Γιάννης Καραγκιόζος
Δικηγόρος-Εγκληματολόγος
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Σκοπέλου