Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Σκόρδο το θαυματουργό


Προμηθευτείτε σκόρδα για τον χειμώνα που έρχεται, καθώς προβλέπεται δύσκολος και η αρτηριακή πίεση μπορεί κάποιες στιγμές να φθάνει στα ύψη!
Ο Αντώνης με τα καλύτερα καρπούζια
και τώρα με κρεμμύδια και σκόρδα για τον χειμώνα

3 σχόλια:

  1. Σκόρδο (Allium sativum)

    Τμήμα που χρησιμοποιείται:Βολβός

    Το σκόρδο είναι ένα φυσικό αντισηπτικό-αντιμικροβιακό μέσο. Οι φαρμακευτικές του ιδιότητες βρίσκονται στο ωμό σκόρδο (χρησιμοποίησε σκόρδο από βιολογική καλλιέργεια για καλύτερο αποτέλεσμα). Καθαρίζει το αίμα, ρυθμίζει την κυκλοφορία του αίματος, τη χαμηλή και υψηλή πίεση, είναι καλό ενάντια στις μυκητιάσεις, τα χλαμύδια, άλλες μολύνσεις και διαταραχές του νευρικού συστήματος. Το σκόρδο βοηθά και σε διάφορα αδενικά προβλήματα και ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα. Επίσης, είναι καλό για τα κονδυλώματα, τον πόνο στα αυτιά και τους κάλους.

    Ωμό σκόρδο: Κόψε ή λιώσε τις σκελίδες. Φάτο μαζί με κρύο νερό. Η λήψη του πρέπει να γίνεται μέσα στα επόμενα 5 λεπτά από το κόψιμό του. Φάε μία ή περισσότερες σκελίδες ωμού σκόρδου 3 με 4 φορές την ημέρα.

    Πλύσεις: Βράσε νερό για 15 λεπτά. Πρόσθεσε το ζουμί από μία ή δύο σκελίδες σκόρδου όταν θα έχει κρυώσει (θερμοκρασία σώματος).

    Πόνος ή μόλυνση στα αυτιά: Ξεφλούδισε μια σκελίδα σκόρδου χωρίς να τη σπάσεις. Δέσε τη σε μια γάζα, βούτηξέ τη σε ελαιόλαδο και τοποθέτησέ τη στο άνοιγμα του αυτιού (μην τη σπρώξεις πολύ μέσα) προτού πας για ύπνο, και αν είναι δυνατόν κράτα την και την ημέρα επί 4 μέρες ή περισσότερο. Φάε επίσης ωμό σκόρδο.

    Κονδυλώματα: Τρίψε όσο το δυνατόν συχνότερα με μια σκελίδα κομμένη στη μέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΚΟΡΔΟ ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ Κ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ ΣΟΒΑΡΩΝ
    ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ.

    ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ Κ ΓΙΑ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
    Κ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ.

    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ .

    Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΡΔΑ Κ ΟΧΙ ΚΙΝΕΖΙΚΑ

    ΣΚΟΡΔΟ Κ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.