Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Στην Αλόννησο ο Κώστας Αγοραστός

Eνημερωτική εκδήλωση για το Επιχειρησιακό Σχέδιο για την κατασκευή και λειτουργία Υποβρύχιων Μουσείων και Καταδυτικών Πάρκων στις Βόρειες Σποράδες και στον Δυτικό Παγασητικό, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 03.08.12 στις 11.00 π.μ., στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ, παρουσία του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού.
Το Επιχειρησιακό Σχέδιο που χρηματοδοτείται από την Τεχνική Βοήθεια του Ε.Σ.Π.Α. Θεσσαλίας, αφορά στον καθορισμό και σχεδιασμό του...
έργου Υποβρύχιων Μουσείων και Καταδυτικών Πάρκων στις Βόρειες Σποράδες και στον Δυτικό Παγασητικό, προκειμένου με την ωρίμανσή του να υλοποιηθεί με χρηματοδότηση από το Ε.Σ.Π.Α.
Γενικός στόχος του έργου είναι η προστασία και ανάδειξη του πλούσιου πολιτιστικού και φυσικού πλούτου των περιοχών αναφοράς, που μπορεί να αποτελέσει πηγή αύξησης της τουριστικής κίνησης και του εισοδήματος στην ευρύτερη περιοχή.
Δεδομένης της ιδιαίτερα μεγάλης σημαντικότητας της λειτουργίας του έργου που σχεδιάζεται για τον εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος των Βορείων Σποράδων και του Δυτικού Παγασητικού, έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι από τα υπουργεία Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Ανάπτυξης, οι αντιπεριφερειάρχες Θεσσαλίας, οι Δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και δημοτικού σύμβουλοι Σκιάθου, Σκοπέλου, Αλοννήσου, Αλμυρού και όλοι οι ενδιαφερόμενοι φορείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.